Montblanc dona suport al secretari de Tarragona, Joan Anton Font, que denuncia pressions de l'Estat pel referèndum

El consistori montblanquí ha fet pública una carta de solidaritat amb el funcionari montblanquí
Joan Anton Font en un acte de l'ANC | ANC

 

L'Ajuntament de Montblanc ha publicat una carta de suport a Joan Anton Font, montblanquí i secretari de l'Ajuntament de Tarragona. Font va denunciar fa uns dies la pressió que exerceix el govern de l'Estat contra els treballadors públics perquè no s'impliquin en el referèndum de l'1 d'octubre. El secretari va respondre una missiva al secretari de l'Estat per a les Administracions Públiques que l'ANC i l'AMI han agafat com a model. El text que l'Ajuntament de Montblanc ha fet públic és el següent: 

 

Carta de solidaritat amb Joan Anton Font i Monclús

 

Montblanc, 11 de juliol de 2017

 

L'Ajuntament de Montblanc, per la teva condició de montblanquí i d'exsecretari de la nostra corporació, volem manifestar, respecte a la teva carta al secretari d'Estat per a les Administracions Territorials referent a l'advertiment a secretaris i interventors envers el referèndum:

1. Tot el suport a la teva persona i al col·lectiu de secretaris i interventors en la seva tasca professional del dia a dia dels Ajuntaments i la vostra lleialtat als governs locals legalment constituïts.

2. El rebuig a totes les pressions que des del govern central i la delegació del govern central a Catalunya s'han exercit sobre els càrrecs electes en referència a acords i mocions municipals, quotes, banderes... i que ara han fet extensiu als secretaris i interventors.

3. Manifestar des de l'administració més pròxima als ciutadans, els ajuntaments, la garantia de poder exercir els drets i llibertats de tots els ciutadans i, en primer lloc, el dret de vot i de decidir el nostre futur col·lectiu com a poble, i refusar les intimidacions sobre els ciutadans i ciutadanes per poder exercir aquest dret fonamental.

4. La deriva autoritària del govern central envers els càrrecs electes, els funcionaris i els ciutadans respecte a l'exercici del dret a decidir i al referèndum confirmen les paraules del qui va ser abat de Poblet en l'homilia de Solius, en què ens advertia fa quatre anys que el govern de l'Estat espanyol, en l'etapa final del procés, exerciria terrorisme d'estat.

És, per tots aquests motius, que l'Ajuntament de Montblanc se solidaritza amb qui va ser el nostre secretari, el montblanquí Joan Anton Font, i amb tot el cos de secretaris i d'interventors dels ajuntaments catalans.
Comentaris
JRS
Ja veurem que queda d'aquest suport quan s'hagi de pagar amb diners anar contra la Llei.
Carrigros
Aquest la sap ben llarga!!! Té molta làbia però li sobra mala llet!!! Com diuen els castellans "a todo ... le llega su ...."

envia el comentari