L'ANC i els partits independentistes obren la campanya pel «Sí» a la Conca

L'acte d'inauguració de la campanya se celebrarà a Montblanc i comptarà amb la participació del conseller Josep Rull i el diputat Ferran Civit, entre d'altres
Presentació de la llei del referèndum | 20

 

Aquest divendres, 15 de setembre, comença la campanya pel referèndum d'independència de l'1 d'octubre. L'ANC Conca de Barberà coordina un espai de treball amb el PDeCat, ERC, Agrupament Catalanista de Montblanc, la CUP, Som Espluga i la FIC per gestionar els actes a favor del referèndum a la Conca. L'acte comarcal d'inici de campanya tindrà lloc el divendres dia 15 de setembre a les vuit del vespre a la Sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc de Montblanc i hi assistirà el Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull; el diputat de Junts Pel Sí al Parlament, Ferran Civit; el regidor de la CUP a Reus i diputat provincial, Edgar Fernández; el diputat de Demòcrates per Catalunya al Parlament, Carles Prats i el representant del Moviment d'Esquerres, Josep Maria Vidal.

 

Durant les dues setmanes de campanya electoral s'organitzaran prop d'una desena d'actes en pobles de la Conca. Els actes previstos de moment són:

 

16 de setembre a les 20:00 hores – Local Social de Pira – Irene Martín i Josep Andreu

 

17 de setembre a les 12:00 hores – Solivella – Ferran Civit i Toni Rosich

 

17 de setembre a les 18:00 hores – Plaça de Catalunya de Vilaverd – Toni Rosich

 

19 de setembre a les 20:00 hores – Plaça de l’Església de l’Espluga – Lluís Llach

 

21 de setembre a les 20:00 hores – Castell de Santa Coloma de Queralt – Ferran Civit i Maria Senserrich
Comentaris

envia el comentari