La soprano Elena Copons i el cor Lieder Càmera actuaran a la Brufaganya

La protagonista de l'actuació serà l'obra musical de Joan Cererols
El cor Lieder Càmera i la soprano Elena Copons actuaran al monestir de Sant Magí de Brufaganya
El cor Lieder Càmera i la soprano Elena Copons actuaran al monestir de Sant Magí de Brufaganya | cedida

 

El santuari de Sant Magí de Brufaganya acollirà un concert del Cor de Cambra Lieder Càmera amb Elena Copons (reconeguda soprano i habitual des del 2008 a les temporades del Gran Teatre del Liceu), dirigits per Eduard Vila Perarnau. El concert, que es realitzarà el pròxim 14 de juliol a les 21.30 hores, tindrà com a protagonista la música de Joan Cererols, el mestre més conegut de l'escola de Montserrat


El cor Lieder Càmera és una de les formacions corals punteres del país i el va fundar, l'any 1990, Josep Vila i Casañas. Després va passar a ser responsabilitat de successors com Xavier Pastrana, Elisenda Carrasco i Eduard Vila Perarnau. Durant tots aquests anys, el cor ha comptat amb nombrosos directors de prestigi i destaquen les col·laboracions amb diverses orquestres nacionals i internacionals. Lieder Càmera s'ha adscrit al Festival Castell de Peralada i ha actuat amb la companyia Carles Santos fent gira per nombrosos festivals europeus així com al TNC. Des de la temporada 2012-2013 és cor adscrit de l'Auditori i l'Orquestra Simfònica de Barcelona.

Els interessats en assistir al concert del 14 de juliol al monestir de Sant Magí de Brufaganya poden reservar les entradesa la web de la Brufaganya, a la qual s'hi pot accedir directament fent clic en aquest enllaç.
Comentaris

envia el comentari