PP, C's, Podem, PDECat i ERC a Madrid pacten no ampliar les concessions de l’AP-2 i l’AP-7

Una moció insta el govern espanyol a no apujar preus i a treballar per fer-hi passar els camions
Un camió al peatge de l'AP-2 a Montblanc. | ACN

 

PP, Ciutadans, PODEM, PDECat i ERC han aprovat una moció al Congrés dels Diputats en la qual la cambra baixa reclama al l’executiu encapçalat per Mariano Rajoy que no ampliï «en cap cas» les concessions de les autopistes AP-2 i AP-7. També s’insta a no proposar ni autoritzar increments addicionals dels peatges d’aquestes vies fins a la finalització de la concessió. A més, els quatre grups han pactat que no s’autoritzi la construcció a Catalunya de cap nou peatge a les autopistes de titularitat estatal. Finalment, la moció demana al govern espanyol que segueixi avançant, en col·laboració amb la Generalitat, en potenciar que els vehicles pesants utilitzin les autopistes, acompanyant la mesura de bonificacions al transport, fins a la finalització dels terminis de concessió establerts a dia d’avui. 
Comentaris
Rafel
no es diu en lloc que passin a ser gratuites, crec que seria un error en la situació economica en la que estem, rescatar amb diners publics unes infraestructures com aquestes i asumir el cost del seu manteniment, sense que es percevi cap ingres per l'ús d'aquestes.
Daniel
Si pero las que EXPLOTA LA GENERALITAT... NO. Como la c-31 del garraf. Menudos si vergüenzas. Sus amigos los de Abertis y La Caixa les pagan muy bien
JUANI
Y la de TERRASSA.MANRRESA.A mi el tabajar me sale caro.
SERGI
Són extremadament cares. No pot ser que un viatje et resulti més car el peatge que la pròpia benzina.

envia el comentari