Un dels millors vins del món és un DO Conca de Barberà

El Grans Muralles 2010 de Bodegas Torres ha estat premiat amb el Gran Bacchus d'Or i és l'únic vi català entre els 18 millors del món
Els vins premiats. | Cedida

 

El vi de la DO Conca de Barberà  ha estat premiat amb el Bacchus 2017, els guardons espanyols més prestigiosos del món del vi, que han obtingut puntuacions superiors a 92 punts sobre 100. Entre els guanyadors es troben vins d'Andalusia, un negre de Castella i Lleó, un blanc de Castella Lleó, dos negres de la Rioja, tres blancs gallecs, un cava i un negre català que és el Grans Muralles 2010 de Bodegas Torres de la DO Conca de Barberà. A aquests vins s'hi han han sumat referències d'Hongria, de França i d'Eslovàquia. Els guanyadors han estat escollits entre més de 1.700 referències de l'Estat i internacionals de 21 països, i han estat triats per 85 tastadors experts, liderats per 15 Masters of Wine.


Un panell de tastadors - en què participen cada any Masters of Wine, Màsters Sommelier, responsables de compres de grans superfícies, importadors i crítics especialitzats - va ser l'encarregat d'avaluar en un estricte tast a cegues els vins participants, que opten a les medalles Grans Bacchus d'Or, Bacchus d'Or i Bacchus de Plata.

 

Bacchus 2017 ha comptat amb la participació de vins de 21 països: Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Xile, Eslovàquia, Espanya, Estats Units, França, Geòrgia, Hongria, Itàlia, Mèxic, Perú, Portugal, Principat d'Andorra, República Txeca , Romania, Tunísia, Turquia, Uruguai. Es pot conultar el llistat dels premiats en aquest enllaç.
Comentaris

envia el comentari