Tot a punt per a la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espluga de Francolí

Se celebrarà al nucli antic del municipi aquest dissabte 7 d'octubre
Cervesa
Cervesa | Cedida.

 

Aquest dissabte 7 d’octubre, l’Espluga viurà la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana, que omplirà la Plaça i el Carrer del Castell d’expositors i parades.

 

En aquesta primera edició, la Fira comptarà amb la presència de cervesers artesans de proximitat, food trucks, pastissers, forners i altres productors locals que oferiran elements gastronòmics al públic assistent. El maridatge de les cerveses artesanes amb la qualitat i varietat de les coques salades i d’altres especialitats locals seràn el principal element de la Fira.


Durant l’horari d’obertura, que s’estendrà de les 12h a les 15h i de les 17h a les 00h, el públic podrà adquirir un got de vidre dissenyat per l’ocasió, i a partir d’aquí es podrà dirigir a qualsevol dels cervesers per adquirir les consumicions que li vinguin de gust, així com a totes les parades que ofereixin gastronomia, tot fent efectiu el pagament del producte adquirit directament al productor.

 

La jornada comptarà també amb diferents actuacions al llarg de tot dia i per a tots els públics. A les 12 del migdia, des de la plaça de l'Església, la xaranga Simpha iniciarà un recorregut musical acompanyant el públic fins recinte firal. A dos quarts de sis de la tarda,els més petits podran gaudir d’un taller-espectacle infantil anomenat 'Be hoop a hula' i que donarà pas a dos quarts de vuit del vespre a l’actuació musical de Maria Jacobs, presentant el seu primer disc '7teenSecrets'. Ja a dos quarts de deu de la nit, la musica i la dansa amb foc es fusionaran amb l’espectacle 'El violí de foc', i tancarà, a les onze de la nit, l’actuació musical de Leitmotiv, interpretant covers de cançons en diversos estils i en clau de jazz.

 

L’objectiu principal d’aquesta Fira, impulsada per la regidoria de turisme, és donar valor afegit al nucli antic, així com potenciar turísticament el municipi i impulsar el comerç local oferint la possibilitat als productors espluguins de ser presents a la mostra promocionant els seus productes.
Comentaris

envia el comentari