Multitudinari inici de l'Acampada Jove de Montblanc amb Aspencat i La Pegatina

Pau Morales, el director del festival, ha destacat la gran acollida dels assistents el primer dia del festival
Imatge del concert de La Pegatina a l'Acampada Jove 2017 | Cedida

 

L'Acampada Jove, el festival politicomusical dels Països Catalans, ha iniciat la vint-i-dosena edició amb les actuacions multitudinàries d'Aspencat i La Pegatina. Les portes es van obrir aquest dijous a primera hora del matí i la traca musical d'inici del festival ha anat a càrrec de l'ebrerenc Miquel del Roig que, amb les seves característiques versions, ja estat aclamat per un públic entregat i disposat a riure ironitzant amb les seves lletres. Xeic!, també de les Terres de l'Ebre, han agafat el relleu presentant el nou disc 'La nit és nostra', mantenint la Carpa Tio Canya plena. JOKB, els guanyadors del concurs Música Jove 2016, han estat els encarregats d'obrir l'escenari gran del festival. A continuació, La Pegatina ha reunit milers de joves que han ballat al ritme de la rumba, convertint l'actuació en una de les multitudinàries de la nit. 


Aspencat no ha volgut Acomiadar-se de l'acampada sense deixar-hi tota l'energia, que el públic els ha retornat entregant-se als valencians i convertint-los en el gran èxit de la nit. Doctor Prats han estat els encarregats de fer ballar a tot el públic de l'espai Independència amb la fusió del reggae, 'ska', rumba i rock. Finalment, la Terrasseta de Preixens ha tancat l'escenari amb una gran celebració. DJ OGT ha estat l'encarregat de tancar la nit. 

 

Pau Morales, el director del festival, ha destacat la gran acollida dels assistents el primer dia del festival «ja som milers i milers de joves que aplegats a Montblanc defensem la llibertat i ho fem, també, cantant i ballant». «Després de 22 edicions, l'acampada no perd la seva essència i es consolida com la trobada del jovent independentista més important». 


L'Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya i l'Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc fins diumenge. És la novena edició consecutiva que té lloc a la capital de la Conca de Barberà, anteriorment s'havia celebrat a Sant Celoni (del 2005 al 2008) i Arbúcies (del 1996 al 2004). Avui divendres 14 de juliol a la plaça de la Vila a partir de les 13.15 hores es farà el Concurs de Música Jove. A partir de les 19.30 hores s'iniciaran els concerts.

 

El primer serà el del cantautor Cesk Freixas, que debuta per primer cop a l'Acampada. A les 20.45 hores actuarà el grup Hora del Joglar que presentarà el disc 'Present' amb aires de fusió i joc. A continuació, la banda de punk BOIKOT a les 22.00 hores posarà el públic en peu. A les 23.15 hores Els Amics de les Arts s'entregaran al gran públic amb el disc 'Un estrany poder'. Mellow Mood, la banda italiana de reggae animarà el festival amb la seva energia característica. A les 02.15 hores Brams, el grup procedent de Berga actuarà a l'espai Independència presentant 'Demà'. El grup Buhos arribarà a les 03.45 hores per fer ballar als assistents i fer-los gaudir del seu rock tropical. Finalment, DJ Send0 conclourà les actuacions a les 05.00 hores amb una sessió que donarà a conèixer des de grups emergents fins als millors temes clàssics. 

 

Imatge del grup Aspencat a l'Acampada Jove 2017 | Cedida

 

Imatge de La Pegatina a l'Acampada Jove 2017 | Cedida

 Comentaris

envia el comentari