Montblanc celebra una nova edició del Festival Essències

El festival musical i gastronòmic de la Vila Ducal arriba a la tercera edició
Les imatges de la segona jornada d'Essències
Les imatges de la segona jornada d'Essències 2017   | Redacció

 

Un any més, i ja en són tres, torna el Festival Essències de Montblanc. Un espai alternatiu que durant els dies 25 i 26 d'agost farà de Montblanc un nucli cultural de música i gastronomia. Es tracta d'un projecte amb inquietuds socials que es va crear l'any 2015 per l'associació homònima. Durant aquests anys, l'Essències ha anat creixent i actualment s'està posant tot a punt per realitzar, en un futur no gaire llunyà, una edició d'hivern. La localització d'aquesta edició, però, encara és desconeguda.


A l'Essències 2018 podrem veure actuacions musicals d'artistes i grups com Andrea Motis, La Vella Dixieland, Yacine Belahcene, Stromboli Jazz Band, Dr. Calypso, Pablo Hasél, Adala & The Same Song Band, El Senyor Peix i Miguel Caamaño. A més, no podia faltar l'habitual concentració de 'food trucks', que permetrà als assistents degustar el més variat i pintoresc de la cuina local i internacional. Com sempre, amb aliments ecològics i de proximitat.

Enguany, el maridatge de música i gastronomia serà diferent per a cada nit. D'aquesta manera, el dissabte 25 d'agost, es combinarà el bo i millor de les propostes de jazz i world music de Catalunya amb una mostra de vins DO Conca de Barberà, on els productors aconsellaran els visitants sobre els productes més adients als seus paladars. La nit del diumenge 26, en canvi, es presenta més moguda, amb una edició més reivindicativa que mai en la qual es combinaran el mestissatge, el reggae i l'ska junt amb una mostra de cervesa artesanal amb els millors productors de cervesa artesana.
Comentaris

envia el comentari