Arriba la segona edició del cicle infantil 'l’Hivern és viu' a Santa Coloma de Queralt

L’objectiu de les activitats és crear un espai dedicat als més petits i contribuir al seu desenvolupament personal, social i cultural

La segona edició del cicle infantil 'L’hivern és viu' de Santa Coloma té lloc de l’11 de febrer al 25 de març i segueix amb l’objectiu de crear un espai dedicat als més petits i contribuir al seu desenvolupament personal, social i cultural a través d’una programació d’activitats variada, accessible i de caràcter familiar en els mesos en què el fred atura la diversió i el joc a places i carrers.


El cicle acull quatre propostes, la primera d’elles es va desenvolupar aquest diumenge 11 de febrer al Teatre Municipal l’Estrella, amb el tradicional Ball de disfresses infantils amb els coneguts Gil&Ratataplam Plou i Fa Sol. La segona jornada serà el dissabte 3 de març, i que com a novetat, es realitzarà un Taller de cuina a càrrec de Bet Florensa, on s'hi pot inscriure del 12 al 23 de febrer a l’Ajuntament. La tercera sessió, el diumenge 11 de març, estarà dedicada al cinema amb la pel·lícula 'Tadeu Jones 2: El Secret del Rei Mides'. L’última activitat del cicle serà el diumenge 25 de març amb l’espectacle de titelles 'La veritable història del rei que tenia el nas vermell'. A més a més, arrodoniran aquesta proposta cultural dues activitats més, Cromàtic i Bum Band Percussion, organitzades pel Centre de Recursos Pedagògics de la Conca, pels dies 13 i 15 de març. Totes les activitats són gratuïtes, excepte el taller de cuina que té un preu de 3 euros.
Comentaris

envia el comentari