Els Torraires de Montblanc comencen la temporada assolint els primers objectius

El cap de setmana passat visitaven Tàrrega i actuaven a les Festes de Sant Maties de la capital de la Conca
4d6 dels Torraires de Montblanc durant les Festes de Sant Maties 2017. | Joan López

 

Com l'any passat, els Torraires de Montblanc han començat la temporada amb un cap de setmana farcit d'actuacions que es completaven amb èxit. La més important va ser la diada de Sant Maties, diumenge 14 de maig al migdia a la plaça Major de Montblanc, on els Torraires van completar amb seguretat i a la primera les tres construccions que van plantejar: el tres de sis, el quatre de sis i el tres de sis amb el pilar. També van descarregar tres pilars de quatre com a comiat. En la mateixa cita, els Xiquets de Cambrils no van poder amb el tres amb el pilar, que van haver de desmuntar dues vegades, i els Xiquets de Vila-seca van completar el dos de sis com a castell més destacat.


La nit anterior, els Torraires havien fet el primer castell de la temporada. Va ser un tres de sis i un pilar caminant que van oferir en una plaça Major de Tàrrega plena de gom a gom, simultàniament amb els Margeners de Guissona en el marc de la Nit del Tararot. Es tractava del primer castell amb Borja Sánchez com a cap de colla.

 

El cap de setmana es complementava amb la participació al seguici popular de Sant Maties, dissabte 13 de maig al migdia, on van alçar dos pilars; i al seguici petit diumenge a la tarda, on va actuar la canalla de la colla.

Els Torraires a la Nit del Tararot de Tàrrega amb els Margeners de Guissona. | Ràdio Tàrrega

 
Comentaris

envia el comentari