La cursa més divertida i esbojarrada arriba a Santa Coloma de Queralt aquesta tardor

Les inscripcions ja són obertes i inclouen obsequis i un ticket pel dinar que hi haurà en finalitzar la cursa.
Proves aptes per a tots els participants | Eternal Running

 

 

Un dels esdeveniments més divertits, atrevits i originals que viurà La Conca de Barberà durant la pròxima tardor és la cursa d'obstacles Eternal Running que es farà l'1 d'octubre a Santa Coloma de Queralt.

 

  

Es tracta d'una cursa de 10 quilòmetres que es desenvoluparà pel terme municipal del municipi i que promet convertir-se en tot un esdeveniment pel muntatge que comporta i per la peculiaritat de la prova. I és que l'Eternal Running consta d'una vuitanta d'obstacles repartits per tot el circuit i a més, els participants, poden anar disfressats o caracteritzats com vulguin, cosa que la converteix en una cursa festiva a mig camí entre el caire lúdic i el competitiu. La cursa es porta celebrant des de fa més de quinze anys per diversos llocs del món sota la marca Eternal Running i compta amb seguidors i participants d'arreu.

 

 

Una experiència divertida | Eternal Running

 

Hi podran participar totes les persones de més de quinze anys i a banda dels premis als que arribin en primeres posicions hi haurà també premis individuals i de grup, premis per col·lectius professionals, premis a la millor disfressa o muntatge i altres obsequis i incentius pels participants. A mitjan trajecte tots els participants tenen un gran avituallament amb productes com aigua, fruita, formatge, llaminadures o fruits secs i en tot moment hi ha assistència tècnica pel que puguin necessitar els participants.

  

 

 


Les inscripcions per la cursa ja estan obertes. Per només 30 € s'inclou la inscripció per participar, una samarreta promocional, un lot de productes d'obsequi dels patrocinadors, un tiquet degustació per la paella que es servirà en acabar la cursa i l'ús gratuït de dutxes i guarda-roba que es posarà al mateix recinte. Us hi podeu apuntar aquí doncs les places són limitades i l'expectació per aquesta cursa que mai abans s'havia celebrat a La Conca de Barberà, és alta.

 

Eternal Running | Eternal Running

 


L'Eternal Running s'ha posicionat ja com un dels esdeveniments lúdics i esportius més divertits del panorama actual, tant per a corredors professionals, com per a grups d'amics, famílies, companys de feina o gent que vulgui riure molt, fer una mica d'esport i passar-ho molt bé. Teniu tota la informació de la cursa aquí i un exemple de l'aventura que podeu viure en aquest vídeo:

 Comentaris

envia el comentari