Organitzeu la vostra calçotada allà on vulgueu amb Calçot CuitQuina millor forma de gaudir d'una jornada única acompanyats dels que més estimeu que amb una bona calçotada? Si en teniu ganes però no sabeu on cuinar els calçots perquè tinguin aquell gust tan especial del foc, no patiu perquè a Calçot Cuit us ho posen ben fàcil per fer la vostra autèntica calçotada sense haver de moure un dit i també perquè la feu en qualsevol lloc on vulgueu, fins i tot a casa.

 

Les instal·lacions de Calçot Cuit es troben al Mas de la Condesa, una finca agrícola al costat de Reus que ha estat gestionada per una empresa familiar des de fa més de 50 anys, el que els ha dotat d'una llarga experiència treballant la terra i es tradueix en uns calçots de gran qualitat. Després d'un conreu tradicional de set mesos, els calçots ja estan llestos per ser collits i posats al plat. A Calçot Cuit seleccionen aquells més apropiats per a la seva degustació i els podreu comprar tan crus com ja passats per la graella, això sí, d'una forma totalment artesanal i laboriosa perquè pugueu degustar l'autèntic sabor d'una bona calçotada al lloc on decidiu menjar-vos-els. A més, també podreu comprar salsa, i altres aliments típics de les calçotades com carxofes fetes a la brasa i patates al caliu. Més fàcil, impossible! Per fer la vostra comanda es recomana contactar amb Calçot Cuit el més aviat possible, sobretot si la voleu per un cap de setmana, i podreu recollir la vostra comanda a la mateixa finca. Però aquesta temporada Calçot Cuit també us portarà la calçotada a la porta de casa o allà on vulgueu: podreu demanar la vostra calçotada, amb carxofa i tot el que imagineu a la web de restaurantacasa.cat, i ràpidament us la portaran a l'adreça on vosaltres digueu!

 

La finca del Mas de la Condesa es troba a quatre quilòmetres de Reus per la carretera de Reus a Constantí, la TV-7211, just abans de sobrepassar la variant de la C-14 de Tarragona a Montblanc. Per fer la vostra comanda podeu trucar als telèfons 696 981 749 o 669 752 202, o si ho preferiu també podeu enviar un correu electrònic a [email protected].

 

Fotografies: Laia Solanellas | Instagram: @amiplim