Obertes les inscripcions per a la vuitena Marató Costa Daurada

La cursa, coneguda actualment per SB Hotels Marató de Tarragona, vol comptar amb la presència mínima de 2018 participants
Imatge de la SB Hotels Marató de Tarragona | Marcos Cabrera

 

El 28 de gener Tarragona acollirà vuitena edició de la Marató Costa Daurada amb l'objectiu d'aproximar-se als 2018 participants. La cursa, sota el nom SB Hotels Marató de Tarragona, arriba a la seva vuitena edició i ho fa amb diverses novetats. La creació d'una cursa de 5 km i l'adaptació de la de 10 a una de 15 completaran una oferta que ja compta amb l'esdeveniment de 30km i l'habitual de 42. La cursa, que forma part del calendari nacional de competicions atlètiques, vol aproximar-se al màxim a la xifra de 2018 corredors, xifra que simbolitza la unió amb els Jocs Mediterranis que acollirà la ciutat l'estiu vinent. El recorregut també presentarà diverses novetats, sent més ràpid i pla que el d'edicions anteriors. L'objectiu és passar per tota la costa i recórrer punts turístics de la ciutat com l'amfiteatre romà, la rambla, la Via Augusta, el port l'Escullera o platges com l'Arrabassada.


Cal recordar que la Marató Costa Daurada és la 13a carrera més important d'Espanya de la distància i que, en l'edició anterior, va comptar amb la presència de corredors de 16 nacionalitats diferents. Les inscripcions per formar part de la SB Hotels Marató de Tarragona estan obertes des d'aquest dimarts i fins a la mitjanit d'aquest diumenge a dilluns tots els inscrits gaudiran d'un preu promocional.
Comentaris

envia el comentari