Mare Nostrum crearà un torneig de futbol base a la Xina

Mare Nostrum Cup i China Sports Futurity Investment signen un acord per cinc anys per crear un torneig de futbol base de primer nivell mundial a la localitat xinesa de Kunming
Foto de família de Mare Nostrum i China Sports Futurity Investment
Foto de família de Mare Nostrum i China Sports Futurity Investment | Cedida

 

L'empresa Mare Nostrum Cup ha signat aquest migdia un acord amb China Sports Futurity Investment (CSFI) per crear un torneig de futbol base de primer nivell mundial a la localitat xinesa de Kunming. Aquest acord permetrà que Mare Nostrum pugui patir el primer llançament internacional amb el repte d'introduir-se en la cultura esportiva xinesa i crear un punt de trobada de clubs d'arreu del planeta.


Albert Viñas, CEO de Mare Nostrum, reconeixia aquest migdia que l'acord «afavoreix el creixement de la nostra empresa i exporta el model a altres països. Per a nosaltres és un repte i una il·lusió, ja que la Xina és el país que més ha crescut en els darrers anys». Per la seva banda, Wang Juanguan (president de CSFI) deixava clar que l'esdeveniment «servirà per enfrontar-nos a altres equips europeus i veure quina és la nostra posició. Ajudarà a millorar el nivell del futbol base del nostre país».

 

L'objectiu és agrupar sis equips de nivell dels millors cinc països d'Europa en categoria masculina i femenina en un torneig que es desenvoluparà la primera quinzena d'agost.
Comentaris

envia el comentari