La segona Cursa de l'Aigua, el 24 de març a La Selva

La cursa, que se celebrarà per segon cop el pròxim dissabte 24 de març, es realitza per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua
Trail Les Ermites a Ulldemolins
La II Cursa de l'Aigua disposarà de més trams sobre terra, sense oblidar l'asfalt | delCamp.cat

 

Dissabte 24 de març es realitzarà a La Selva la segona edició de la Cursa de l'Aigua, esdeveniment organitzat per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua per Comaigua i el Consell Esportiu del Baix Camp. Les inscripcions, de franc, romandran obertes fins al divendres 16 de març per poder agrupar participants en les dues categories existents: adults i infants (del 2000 al 2014). El recorregut es farà a la zona escolar de la Rasa Alba Ferrater i comptarà amb una superfície mixta, predominant la terra per sobre d'un asfalt que també estarà present.


Tots els interessats en participar podran inscriure's fins al divendres 16 de març en la web, així com en el correu [email protected]. Els dorsals es podran recollir el dimecres i el dijous a les oficines del Consell Esportiu del Baix Camp, o el dissabte en la carpa d'organització de la cursa, situada al pàrquing de la Rasa, fins a un quart d'hora abans d'iniciar-se les curses.
Comentaris

envia el comentari