Reus vol acollir la F4 de la Copa Intercontinental d’Hoquei Patins

La competició es disputaria al Pavelló Olímpic Municipal els dies 15 i 16 de desembre
Imatge d'arxiu del CF Reus Deportiu.
Imatge d'arxiu del CF Reus Deportiu. | Luis Velasco / FEP

 

L’Ajuntament de Reus ha presentat candidatura davant la Federació Internacional de Roller Skating (FIRS) per acollir el proper mes de desembre la competició Intercontinental d’Hoquei Patins. La candidatura de Reus aporta el bagatge i l’experiència organitzadora en múltiples competicions esportives internacionals; la gran afició i tradició de l’hoquei que hi ha a la ciutat; i un equipament de primer nivell com és el Pavelló Olímpic Municipal. La celebració a Reus aporta com a valor afegit el que que s’aprofitaria per celebrar els 25 anys de la subseu Olímpica, que per a la FIRS també va suposar una fita extraordinària per la promoció d’aquest esport.

 

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, afirma «des del Govern de Reus estem decidits a aprofitar totes les oportunitats possibles per projectar la ciutat a l’exterior, captar l’atracció de nous visitants i impulsar l’activitat econòmica. Una vegada més, tenim la possibilitat de demostrar al món que som un ciutat oberta, amb una enorme capacitat organitzativa de grans esdeveniments, i amb uns equipaments esportius de primer ordre». El regidor d’Esports, Jordi Cervera, afirma que «l’èxit del Reus Deportiu amb la consecució de la Copa d’Europa, i el compromís de la ciutat amb l’esport, són una important motivació per optar a acollir aquesta gran competició. Presentem una candidatura que ofereix moltes garanties per oferir un gran espectacle en una ciutat que viu intensament aquest esport».

 

La candidatura, que inclou un programa d’activitats complementàries a la competició, es presenta aquest mateix dimecres 11 d’octubre, i la proclamació de la candidatura està prevista per la federació internacional la propera setmana. La competició enfronta, tradicionalment, els guanyadors de les Copes d’Europa, d’Amèrica, d’Àfrica i d’Oceania. Enguany tindrà un nou format, donat que no s’han disputat les competicions africana i d’Oceania. En aquesta edició, la participació correspondrà a dos equips Europeus: Benfica (campió europeu 2016) i Reus Deportiu (2017); i dos equips sud-americans: Andes Talleres (2016) i el guanyador de l’edició 2017, que és juga a la ciutat de Recife aquest novembre.
Comentaris
Joan
Molt be

envia el comentari