El calendari de l'OK Lliga 2017-2018 es coneixerà el pròxim dijous

La Federació ha anunciat que el sorteig del calendari de la màxima competició d'hoquei patins estatal es realitzarà el pròxim dia 20 de juliol a Barcelona
Els patins tornaran a rodar de forma oficial el 30 de setembre amb la Supercopa d'Espanya | Joan Alfons López

 

Falten mesos per a què els estics tornin a colpejar les boles però ja s'estan posant els fonaments de la temporada 2017-2018 d'un dels esports de competició per equips més arrelats a Catalunya. El pròxim dia 20 de juliol a les 18.30 hores al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona es realitzarà el sorteig del calendari de lliga dels tres principals tornejos estatals: l'OK Lliga, l'OK Lliga Femenina i la Primera Divisió. Tres calendaris dels quals n'estaran pendents els tres principals protagonistes de l'hoquei patins a casa nostra: el Reus Deportiu La Fira i el Moritz Vendrell a l'OK Lliga i el CP Calafell a la Primera Divisió.


Reusencs, vendrellencs i calafellencs hauran d'esperar al pròxim dijous per saber contra qui començaran el torneig un cop decidides les dates d'inici i final. Com en les campanyes anteriors, la màxima categoria de l'hoquei comptarà amb setze equips que provocaran un total de 30 jornades mentre que a Primera Divisió també es mantindrà el número de catorze participants i 26 encontres a competir.
Comentaris

envia el comentari