Comencen a competir amb bon peu

El Reus Deportiu La Fira de Jordi Garcia s'estrena a la Lliga Catalana amb un triomf després d'imposar-se per 5 a 2 al Caldes
L'equip reusenc celebrant un dels gols de Joan Salvat | Reus Deportiu

 

Primera victòria del Reus Deportiu La Fira de Jordi Garcia en el primer partit de la Lliga Catalana 2017-2018. Els reusencs s'han imposat amb relativa comoditat al Caldes amb un triplet d'un Joan Salvat que ha inaugurat el marcador, ha donat el gol de la tranquil·litat i ha tancat el resultat en el darrer minut de l'encontre. Ben aviat s'estrenava el compte golejador de la nit amb la primera diana de Salvat, quedant aquesta neutralitzada en el minut 10 amb l'empat del visitant Ferran. Torra ampliava diferències en el minut 14 i Jan feia el tercer pel compte reusenc abans del descans.


Tot i que Ascensi retallava diferències en la primera jugada visitant del segon temps amb el 3 a 2, Salvat posava calma en el marcador en el minut 32 amb el 4 a 2. Càndid Ballart, porter roig-i-negre aquesta temporada, actuava en el minut 45 aturant una falta directa que ha permès el 5 a 2 en la darrera acció del partit gràcies a un refús del porter visitant que ha aprofitat Salvat. El pròxim repte del Reus Deportiu La Fira serà dimarts en un nou partit d'entrenament, en aquesta ocasió contra el Club Patí Calafell.
Comentaris
Pau
I el nom i cognom dels jugadors convocats? I els que van jugar? I l'aforament?
Reusenc
Jugaren 4 i el cabo, per variar amb el García Al pavelló 4 i el cabo també

envia el comentari