Xavi Molina, entre dues i tres setmanes de baixa

Un dels capitans del Nàstic va lesionar-se dilluns en un partit amistós contra un equip alemany de Tercera Divisió que els grana van perdre per 2 a 5
Xavi Molina podria perdre's el que queda de mes per lesió | Joan Alfons López

 

El Nàstic ha posat al dia l'estat de la infermeria. Després d'unes setmanes on aquesta ha estat buida, ara torna a tenir presència de futbolistes. Concretament són tres: Cristian Lobato, Xavi Molina i Gerard Valentín. El més greu de tots és el segon, el canongí i capità del Nàstic. Molina, que va quedar fora de la convocatòria contra el Tenerife, va formar part de l'equip que dilluns va perdre un amistós contra el Holstein Kiel (un equip de la tercera categoria alemanya) per 2-5. Més enllà del dolent resultat, el pitjor va ser la lesió de Molina. El dorsal número 4 dels grana va patir un esquinç de grau 1 al lligament lateral extern del genoll dret, fet que l'allunyarà dels terrenys de joc entre dues i tres setmanes.


Els altres dos futbolistes que ocupen la infermeria grana són Gerard Valentín, que pateix lumbàlgia i un Cristian Lobato que pateix una lesió fibril·lar de grau 2 a l'adductor llarg de la cuixa dreta, fet que ja el va impedir formar part dels divuit convocats en el partit contra el Tenerife de diumenge passat. Lobato es troba fent readaptació per tornar als entrenaments mentre que Valentín i Molina es troben en tractament de fisioteràpia.
Comentaris

envia el comentari