Tito, el cinquè fitxatge del CF Reus

Alberto Ortiz Moreno arriba a la capital del Baix Camp després de jugar a l'UCAM de Múrcia. Amb ell, la direcció esportiva tanca la línia defensiva
Tito durant la presentació amb l'UCAM de Múrcia l'estiu passat | UCAM Murcia CF

 

El CF Reus Deportiu ha anunciat la contractació per una temporada d'Alberto Ortiz Moreno, futbolísticament conegut com a Tito. Nascut a Santa Coloma de Gramanet fa 32 anys, es tracta d'un migcampista de perfil defensiu que pot actuar de central, perfil que Sergi Parés anunciava ahir estar a punt de tancar. Amb Tito, el CF Reus dona per tancada la línia defensiva, ja que tot i ser migcampista, pot actuar de pivot defensiu i de quart central en cas de necessitat.


Els seus 185 centímetres d'alçada fan de Tito un futbolista amb cert domini del joc aeri en el vessant defensiu, característica que li ha permès acumular un centenar de partits a Segona Divisió les darreres temporades amb la samarreta del Llagostera, club on va tenir l'oportunitat de consolidar-se al professionalisme. Company de David Querol durant l'etapa del reusenc a territori gironí, ambdós es retrobaran després que Tito hagi acumulat uns bons registres tot i el recent descens de l'UCAM. La temporada 2016-2017, el nou roig-i-negre va jugar 32 partits i va aconseguir marcar cinc gols i donar tres assistències.

 

Amb aquest, el cinquè fitxatge del CF Reus Deportiu 2017-2018, l'equip d'Aritz López Garai marxarà diumenge cap a Rialp per realitzar l'estada de pretemporada amb únicament quatre fitxatges per realitzar: dos migcampistes i dos jugadors ofensius.
Comentaris
Soci que vei al Tarragones
Sr. Pares, no em quadren el nombre de jugadors, tenim 19 i falten 4 segons comenta seran 23. No podem tenir fins a 25 o és que aquest any anem a reduir el pressupost.
Reus B
Des del meu punt de vista amb 23 jugadors tens totes les posicions doblades i et permet apostar pels jugadors joves. Em sembla la millor política o no recordem Fran Carbià, Ramón Folch , Alex López... jugadors de la casa que van donar molt bon rendiment
Roiginegre
Es volen 23 per donar opcions als nanos del filial i per al mercat hivernal, encara que ja veurem com acaba el mercat.

envia el comentari