Sergi Parés estima que falten cinc fitxatges per tancar la plantilla

El director esportiu del CF Reus calcula que, si no hi ha sorpreses, quedarien cinc incorporacions per realitzar abans que finalitzés el mercat de fitxatges
Sergi Parés a la sala de premsa de l'Estadi Municipal | Joan Alfons López

 

Després d'onze baixes i fins ara quatre cares noves, el CF Reus Deportiu ha de seguir treballant per confeccionar la plantilla 2017-2018 amb l'objectiu de consolidar-se a la categoria i intentar millorar els resultats de l'exitosa campanya finalitzada fa un mes. Actualment López Garai disposa de divuit jugadors amb plaça garantida per al primer equip, fet que deixa espai per a set possibles incorporacions més fins a arribar a les 25 places permeses per LaLiga. Tot i que el màxim és aquesta xifra, l'entitat roig-i-negra té la intenció de deixar alguna fitxa lliure perquè, a hores d'ara, les necessitats vitals són cinc i la majoria al centre del camp.


L'adéu de Ramon Folch, el canvi de rol de López Garai i la no continuïtat de Marcos Tebar i Albístegui han deixat orfe el cervell de l'equip. Només s'ha confirmat l'arribada de Ledes i l'objectiu és incorporar tres jugadors per, com a mínim, tenir quatre futbolistes (dos per cada posició) al mig del camp: «La nostra prioritat és trobar un sis que faci doble funció ocupant la plaça de quart central i la de pivot defensiu». Aquesta incorporació sembla immediata perquè «el tancarem abans d'anar a Rialp» tot i que no serà l'única: «També fitxarem un altre sis, un vuit i guardarem dos espais per a la zona de la mitjapunta». Dos espais que podria convertir-se en un mitjapunta i un davanter, tot i que dependrà dels moviments del mercat i de les possibilitats econòmiques del club presidit per Xavier Llastarri.
Comentaris

envia el comentari