Presentada la Liga Genuine a Madrid i Tarragona, seu d'una de les jornades

Nàstic i CF Reus formen part de la presentació a la seu de LaLiga amb la presència d'Àlvaro Cano i Rubén Almazán, jugadors grana que representaran tots els clubs de la competició
Rubén Almanáz i Álvaro Cano, protagonistes absoluts de la presentació de LaLiga Genuine a Madrid | Gimnàstic

 

Aquest migdia s'ha presentat a la seu de LaLiga a Madrid la Liga Genuine, competició nacional resultant del projecte del Nàstic de crear un equip per a jugadors amb capacitats diferents. El club grana, com a promotor de la idea, compta amb la presència dels jugadors Álvaro Cano i Rubén Almazán com a capitans dels 17 clubs que formen part del torneig. Reial Societat, Vila-real, Mallorca, Llevant, Reus i Atlético de Madrid, entre altres, són alguns dels integrants d'un torneig que és motiu d'orgull per Javier Tebas, president de LaLiga i pels capitans grana. Precisament l'Àlvaro i el Rubén reconeixien que «estem orgullosos de formar part de LaLiga Genuine i volem donar les gràcies al president del Nàstic per aquesta oportunitat». Tebas ha reconegut que «LaLiga Genuine va començar amb la il·lusió del Nàstic. Des de LaLiga vam decidir donar suport al projecte ràpidament».


 

La Liga Genuine ja té cites confirmades: del 6 al 8 d'octubre a Vila-real, del 19 al 21 de gener del 2018 a Tarragona, del 13 al 15 d'abril del 2018 a Mallorca i del 8 al 10 de juny del 2018 a Vigo. El torneig es desenvoluparà en format de futbol 8 amb 16 jugadors per equip, dividits els conjunts en 4 grups de 4, jugant un total de tres partits cada club. Josep Maria Andreu, president del Nàstic, té clar que el projecte Genuine és el millor que li ha passat com a màxim responsable grana al llarg dels darrers anys: «El Nàstic Genuine és el millor que m'ha passat com a president del Nàstic i segur que serà un èxit per a LaLiga».

Comentaris

envia el comentari