Natxo González: «Seguint en aquesta línia, en qualsevol moment pot arribar la victòria»

El tècnic del CF Reus Deportiu creu que «la por ens debilita» i aposta per l'optimisme per trencar la dinàmica de resultats de l'equip
Natxo González, en un entrenament al camp annex a l'Estadi Municipal. | CF Reus

Com cada divendres, Natxo González ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per parlar de l'actualitat de l'equip, amb vista al pròxim partit, al camp del Tenerife, diumenge a les 17.00 hores. L'entrenador del CF Reus Deportiu ha volgut transmetre un missatge d'optimisme, deixant clar que «els números són els que són» —vuit jornades sense guanyar—, però creient fermament que «estem a prop de la victòria i, seguint en aquesta línia, en qualsevol moment pot arribar». El tècnic basc creu que «és normal que vinguin certes pors, però la por ens debilita» i aposta per «pensar que no estem fent les coses tan malament» i no tant en la dinàmica de resultats. Les baixes per al pròxim partit (els lesionats Chrisantus, Albístegui i Querol), el rival de diumenge i els penals fallats per l'equip han estat altres temes que ha tractat Natxo González a la sala de premsa de l'Estadi Municipal:


«Anem a Tenerife amb la il·lusió guanyar, com fem sempre, però sabent de la dificultat del partit»

«No considero que estiguem fent les coses tan malament. Anem a Tenerife amb possibilitats de guanyar»

«Si haguessim transformat el penal, hauríem sortit reforçats. No el vam fer i vam sortir fets una merda. Hem d'entendre aquesta línia tan fina i saber gestionar-la»

«És normal que vinguin certes pors, però ho hem de saber gestionar. La por ens debilita. L'any passat i fa dos anys vam passar una dinàmica d'aquestes i sempre ens n'hem sortit»

«No hem de pensar que portem vuit jornades sense guanyar, hem de pensar que no estem fent les coses tan malament. Seria preocupant si haguéssim perdut 3-0 o 4-0 contra el Girona. Estem inquiets, però sabem que tenim possibilitats de guanyar en qualsevol moment. I ho farem»

«Entenem que estem a prop de la victòria i sabem que, seguint en aquesta línia, en qualsevol moment pot arribar»

«A cada entrenament previ als partits, sempre assagem els penals. Els marquem gairebé tots, però el diumenge algunes vegades no ho fem. No podem fer massa més»

«El Tenerife té molta qualitat, domina el joc posicional, amb bona sortida de pilota, enganxen bé per dins i, sobretot, tenen desequilibri en l'u contra u. En les transicions defensa-atac, són molt letals»

«El segon gol del Girona és un error greu, un desajust important. Em fastigueja, però em preocuparia si fos molt habitual. El primer gol és menys greu. Sabíem que exploten els carrils interiors, però en aquest cas, la qualitat del rival també compta»

«Guzzo progressa partit rere partit. És d'aquells jugadors que és diferent, com Vítor. De mica en mica ell es troba millor i hem de tenir en compte que pràcticament no va competir a la primera volta. Crec que serà un jugador molt important d'aquí al final. Com tots, però cadascú amb les seves característiques»
Comentaris

envia el comentari