Manu Barreiro: «Pot ser un any maco»

El davanter gallec, que prepara la temporada amb l'objectiu de convertir-se en una peça clau de l'atac tarragoní, destaca la il·lusió que transmeten els joves que volen explotar en el futbol professional
Manu Barreiro en l'entrenament d'avui dilluns | Gimnàstic

 

Va marcar el gol que certificava la permanència a Segona Divisió i ell mateix va autorenovar-se per dues temporades amb aquesta diana. Manu Barreiro, un dels encertats reforços del passat mercat d'hivern, té davant seu el repte de convertir-se en allò que s'espera d'ell: la referència ofensiva del Nàstic. El davanter gallec enceta la pretemporada estrenant un tècnic que, a hores d'ara, encara no sap com afectarà la seva forma habitual de jugar: «Crec que em puc adaptar a diversos estils. No conec al mister però ens ha demanat que ens cuidem i donem el 100%. És molt proper, arriba al jugador i sap transmetre, tot és positiu fins ara. Volem conèixer-lo a ell i la seva forma de jugar».


L'entrenament d'aquest dilluns, ja centrat en la preparació física després d'uns primers dies per habituar-se al ritme d'exercicis, «ha estat bastant dur», reconeixia aquest matí un Barreiro que analitza fredament els dos darrers anys del Nàstic per extreure'n la lliçó: «Ens anirà bé el que ha passat en les dues darreres temporades per aprendre que començant bé i guanyant partits al principi, et pots posar a dalt i estar allà tot l'any encara que no sigui l'objectiu». El gallec té clar que en les pròximes setmanes rebrà competència en la punta d'atac: «Ara estem Stephane i jo però sí que segurament arribin un o dos jugadors més perquè són moltes jornades de lliga i sempre pot haver-hi lesions».

 

El davanter grana ha tractat altres qüestions que pots escoltar tot seguit.

 
Comentaris

envia el comentari