Lluís Carreras, sobre la seva continuïtat: «En el món del futbol s'ha d'estar preparat per tot»

El tècnic grana afronta les primeres preguntes sobre la seva estabilitat a la banqueta acceptant que «s'ha d'estar preparat per tot»

 

Només s'han disputat tres jornades i Lluís Carreras, tècnic del Nàstic, ja ha respost a la sala de premsa del Nou Estadi sobre la seva estabilitat a la banqueta grana. El barceloní, lluny d'estranyar-se, no li ha agafat per sorpresa i semblava tenir-se estudiada la resposta: «En el món del futbol s'ha d'estar preparat per tot», ha contestat de forma breu i contundent. Carreras ha llançat pilotes fora quan se l'ha qüestionat sobre la paciència que hi haurà amb ell si la victòria no arriba després que la direcció esportiva del club aguantés Vicente Moreno al càrrec fins al punt que va ser el valencià qui va decidir posar punt final a la seva estada a la banqueta després de caure eliminats a la Copa del Rei contra l'Alavés: «No ho sé, no sóc jo qui t'ha de respondre. Rebo missatge de tot tipus però els hi faig més cas als dels jugadors, la gran majoria són d'ànims».

 


Pel que fa al terreny purament esportiu, Carreras reconeix que està vivint aquest inici de lliga amb ganes d'aconseguir la primera victòria però sense saber si el que viu és urgència o no: «Jo estic desitjant guanyar el primer partit perquè després tot es veu de diferent manera, hem de seguir defensant bé sense pilota i tenir lliberat per anar endavant». El barceloní ha tractat altres qüestions abans de viatjar a Cadis en una roda de premsa que pots veure en el vídeo de la part superior al text.

 

Lluís Carreras | GimnàsticComentaris
joan
jo ho veig molt malament. amb tant deute normal que no podem fitxar bons jugadors. som carn de 2B
Joan
Ai Pere o Roiginegre... Quin doble més fals!!! No podem fitxar? Tenen un dels 10 pressupost més importants!!! Deute? El 30 de juny de 2018 el Nàstic tindrà deute 0. Pocs clubs de La Liga ho poden dir.
Marc
Aquest és l'any del retorn a Primera. Som-hi Nàstic!
Pere
Aquest entrenador en qui ha EMPATAT. Si es NEFAST.

envia el comentari