Llastarri i Oliver donen suport a l'equip: «Aquest any ens ho passarem bé»

Els màxims dirigents del club, satisfets amb la composició de la primera plantilla
Llastarri i Oliver durant la roda de premsa | Àlex Olivé Pérez

 

El president del CF Reus Deportiu Xavier Llastarri i el seu màxim accionista, Joan Oliver, han comparegut avui, en roda de premsa a l’Estadi Municipal de Reus, per fer una anàlisi general de l’estat del club en aquest inici d'exercici. Entre d’altres s’ha tractat el resultat final del mercat de fitxatges que tot just acaba de tancar la paradeta, la composició de la plantilla del primer i del segon equip, i els últims resultats davant l’Oviedo i l’Sporting. «Hem buscat futbolistes amb experiència en ascensos, que se sentissin còmodes en el futbol combinatiu que practiquem i consolidats a segona divisió», ha explicat el president. En aquest punt, Oliver ha afegit que s’ha actuat amb «màxima coherència» i que «nosaltres no juguem a fer col·lecció de cromos tot i que aquest hagi estat un mercat boig» en quant als preus que s'han pagat. «Altres equips com l’Sporting tenen un pressupost sis vegades superior al nostre; no volíem trencar l'estructura salarial del vestidor», ha declarat Oliver, i ha assegurat que «aquest any ens ho passarem bé». Per últim, ha volgut destacar la feina feta per Sergi Parés i Ferran Asensio, director esportiu i adjunt, respectivament, en aquest àmbit. 


Confiança en l'equip

Respecte dels mals resultats patits per l’equip en aquestes primeres jornades, amb les últimes derrotes davant l’Oviedo i l’eliminació de la Copa del Rey ahir en l’enfrontament amb l’Sporting, Llastarri i Oliver s’han mostrat confiats en que el joc de l’equip avança en la direcció correcta i que els resultats acabaran arribant. «Som un equip en construcció, aquesta temporada tenim molt millor plantilla que l’anterior i estem preparats per donar un pas més aquest any», ha assegurat un Llastarri que ha volgut relativitzar la derrota contra l’Sporting: «El propi Quini se’m va apropar i em va confessar que no sabia què dir-me, que no havien merescut la victòria». En aquest sentit, Oliver s’ha mostrat confiat en que la falta de gol —tan sols una diana en quatre partits— s’acabarà més aviat que tard ja que «les ocasions s’estan creant».

 

Per últim, preguntat per la possibilitat que aviat arribi un nou acord d’sponsorització al club, Joan Oliver ha confessat que s’està treballant «en diverses opcions» i que alguna d’elles pot significar un acord «quatre vegades superior a l’anterior».
Comentaris
Joan
Sempre està fora de la realitat, però com que no té Portal de Transparència: fa i diu el que vol. L'Sporting té "6 vegades més pressupost". Això vol dir que Sporting 25M€ i CFReus 4M€: I NO HO DIC JO ROIGINEGRE!!! Les TV, NOMÉS, li donaran enguany mínim 6M€. Més 2.000 socis (400.000€), patrocinis (400.000€), merchandising (200.000€) = Mínim 7M€. I els altres 3M€? Millor equip i classificació? No crec que cap reusenc hi estigui d'acord!!! #unbonnegoci
Roiginegre
Tenim millor equip, sí, però no aspirem a res més que la permanència. Oliver va patinar al juny al dir que li agradaria quedar entre els 7-8 primers. I del pressupost, ni idea, ja et vaig dir (crec, no ho sé ja) que jo també espero una millora substancial en la transparència del club. I aquests 3M o els que siguin de més, s'han de fer obres importants a l'Estadi un cop es cedeixi en lloguer (com l'ampliació de la grada), i al pas que va la gespa no descartaria que s'hagués de tornar a canviar.
ANTONI
Desconec d´on treu el Sr. Oliver que enguany tenim millor equip que la temporada passada. En aquestos cuatre encontres que han disputat els equips he pogut observar l´important mancança que te el Reus. La temporada passada tan sols ho era amb la davantera però en aquesta hi veig mancançes en totes les linies, fins i tot la banqueta adoleix de molta inexperiencia. Així no es pot aspirar a res. Sense anar mes lluny davant dels Gijonencs varem perdre moltes pilotes. On volem arribar?.
Joan
Defensant l'indefensable. T'hauria de caure la cara de vergonya!!! Primer "6 vegades menys que l'Sporting". Roiginegre paraules (diarimes.com), del President: "l’escala salarial d’un equip que té una mitjana que no arriba als 200.000 euros»". Posem 180.000€ per 24 jugadors = 4.320.000€. Que raro tenir un pressupost de 4M€ i en sou ja en son 4'3M€. I... Sous d'empleats, desplaçaments, material,... Que fàcil és enganxar un "embustero"!!! #MAImenteixo
Roiginegre
Es diu que hi ha millor equip perquè hi ha més jugadors amb experiència a 1a o per la qualitat individual dels nanos que s'ha portat. Adoleixen d'inexperiència (com els debutants de 2aB de l'any passat), sí, i no ho han negat mai, és lo que es porta fent desde l'arribada dels joves portuguesos al 2013. I l'aspiració única és la permanència, res més. Que es perden pilotes ahir? sí, forma més directe i ofensiva de jugar i pel mal estat del camp. I al davant teniem tot un Sporting...
Roiginegre
Joan, no he dit que mentissis pas, no sé què t'ho fa pensar... Només he suposat lo dels 3M, res més, no en tinc ni idea del pressupost que tenim xD Som un club opac i aquestes coses inexplicablement no es diuen o costen la vida de treure-les...L'únic que he defensat és lo de l'equip millor perquè ja ho pensava abans que Llastarri ho digués avui.

envia el comentari