Juan Merino: «Vaig presentar la meva dimissió i no se'm va acceptar»

L'entrenador del Nàstic anuncia que va presentar la dimissió al Consell d'Administració però el club no li va acceptar
Juan Merino, en una imatge d'arxiu a la sala de premsa del Nou Estadi | Joan Alfons López

 

El Nàstic juga demà divendres al camp del Rayo Vallecano però la prèvia del partit ha quedat altament marcada per les paraules d'un Juan Merino que ha reconegut a la sala de premsa del Nou Estadi que va presentar la dimissió després d'empatar contra l'Oviedo però el club no li va acceptar: «He presentat la meva dimissió sense cobrar un duro i no me la van acceptar. Tinc el meu caràcter i la idea bastant clara, estic ajudant bastant al Nàstic i si en algun moment sóc perjudicial o no veig proper l'objectiu, Juan Merino mai serà un problema». El gadità ha recalcat que «he donat total llibertat al club» però ha centrat els seus agraïments en la plantilla i direcció esportiva, sense mencionar la Junta Directiva: «Estic agraït a la plantilla, el millor comportament i tracte a un entrenador es dona sobre el camp».


Tot i que sembla bastant evident el divorci entre Consell d'Administració i la parcel·la esportiva del club, Merino ha demanat unió abans de les quatre finals que queden per jugar: «Ara necessitem els menys dubtes possibles». Això sí, ha deixat clar que «no entendria» que el matx a Vallecas sigui un ultimàtum.

 

 
Comentaris
nastiqueru 2.0
Estic amb Merino (in encara que no fos així no tindria una altra opció, perquè canviar d'entrenador és una bestiesa) Em sembla un tipus de carácter, i no m'estranya que presentés la seva dimisió la semana pasada. Que no se li acceptés em sembla una bona noticia. Se li poden discutir alguns plantejaments (com al propi Natxo Gonzalez que és un entrenador collonut per mi), però si algo es pot afirmar és que quan ell va rribar estàvem morts i ara estem vius. Fins al final Força Nàstic.

envia el comentari