Josep Maria Andreu: «Falten cinc o sis fitxatges»

El president grana repassa la situació del Nàstic en el mercat, amplia informació sobre el traspàs de Gerard Valentín, anuncia que Perone no marxarà fàcilment i dona detalls de la confecció de la plantilla

 

La feina als despatxos de la Budallera no s'atura. Després de presentar els primers cinc fitxatges i anunciar la sisena incorporació amb l'arribada d'Omar Perdomo, el club grana no es conforma i segueix treballant a un ritme constant. Onze són ja les baixes que patirà l'equip respecte al grup que va salvar-se contra l'UCAM i podrien ser dotze si Bruno Perone acaba fent les maletes cap a Saragossa. L'interès de l'equip que entrena Natxo González hi és però el Nàstic, en aquest cop, no facilitarà la sortida: «Perone té contracte un any més, és jugador del Nàstic i l'objectiu nostre després de parlar amb els tècnics i Viqueira és que es quedi a Tarragona. No volem deixar-lo sortir ni traspassar-lo, no ho posarem fàcil». Tot i que l'Heraldo apuntava en la seva edició d'avui que Perone podria pagar la seva sortida al club tarragoní, Andreu ha deixat clar que només sortirà si es paga la seva clàusula que actualment és de tres milions d'euros.


Un altre cas ben diferent és el de Gerard Valentín. El gironí ha estat traspassat al Deportivo per una xifra que «rondarà un milió d'euros amb una sèrie de condicions», explicava Andreu aquest matí. «És una operació important pel jugador i per a nosaltres, si venia una oferta important d'un Primera no podíem dir que no i tallar-li la trajectòria a un jugador que ho ha donat tot pel Nàstic». Una altra sortida que es podria dur a terme és la del davanter Ikechukwu Uche: «M'agradaria que es quedés a Tarragona, va fer bona parella amb Barreiro. No serà fàcil perquè tenia diferents opcions i va acceptar renovar aquí però amb unes condicions que depenien de si li arribava una oferta important». Pel que fa a la confecció de la plantilla, el màxim mandatari grana ha assegurat que es farà un equip de 22 jugadors «amb algun jugador jove amb possibilitat de futur que estigui a la Pobla i pugui jugar en el primer equip en algun moment determinat».

 

Josep Maria Andreu ha tractat altres qüestions que pots veure en el vídeo de la part superior al text.
Comentaris
Somrucs
El que falta es que hi hagi algú en la directiva que hagi estudiat empresarials. Vendre Gerard Valentí per mig kilo? suposo que el nostre president ja sap a hora d'ara que en laCorunya s'estan enfoten de nosaltres no??? Com també suposo que sabrà que el vendran per 4 o 5 millons en 1 o 2 anys. Som rucs veritat??? Ara al donarse compte de l'enèssima rucada que ha fet va i diu que a Perone no el vendra per menys de 3 milions. Ruc mes que ruc. Perone per 3 milions i Gerard Valenti per mig milio?RUC
Marc
Jo crec que s'han confós. El dels 3 kilos era el Valentín, i el de mig kilo el Perone. Jo no volia que sortís el Gerard Valentín, segurament junt amb Tejera dels pocs que se salven de l'any passat. Però posats a vendre'l, almenys que n'haguéssim tret una bona picossada, que es podia collons. Ens han pres el pèl de mala manera.
David
Jo per menys de 2 milions no hagués venut a Valentín, és un tros de krak!
Per marc
No Marc, no s'ha confos l'ha venut per 600.000€. Mitja directiva de la Corunya es a l'hospuital per un atac de riure. Com es pot ser tan i tan ruc de vendre una figura de 23 anys amb projecció per 600,000€ i voler vendre un dinosaure per 3 milions. O arriba gent de refresc a la directiva grna o aixó s'anira economicament a pique. No som ruc , no, som el seguent..

envia el comentari