El CF Reus presenta recurs per l'expulsió de Jesús Olmo

El club roig-i-negre vol evitar que el defensa es perdi el matx contra el Granada d'aquest dissabte vinent
Jesús Olmo s'enfronta a una sanció de dos o més partits.
Jesús Olmo s'enfronta a una sanció de dos o més partits. | Laia Solanellas

 

El CF Reus Deportiu no s'ha quedat de braços creuats davant el que consideren una expulsió injusta en l'últim partit que es va viure a l'Estadi Municipal de Reus. Es tracta de la cartolina vermella que va veure el central Jesús Olmo després d'una acció que, vista a posteriori, sembla que el futbolista del Tenerife Juan Villar va aconseguir simular molt bé per forçar-la. La targeta vermella que va marcar el transcurs del partit pels reusencs va arribar al minut 25, quan Olmo i Villar es van encarar després d'una topada, i el jugador del Tenerife es va llençar a terra simulant un cop a la cara. L'àrbitre va considerar que es tractava realment d'una agressió i va decidir deixar els reusencs amb un jugador menys durant el que quedava de partit.


Desacordança entre acta i acció

Davant d'aquest decisió el CF Reus ha volgut actuar i ha presentat un recurs davant la federació per tal d'intentar recuperar Olmo de cara al partit de dissabte vinent amb el Granada. Aquest mateix dimecres el Comitè de Competició dirà la seva, però si finalment es desestima el recurs a Olmo li podrien caure dos o més partits de sanció. L'arguments del club roig-i-negre es basa en que les imatges no concorden amb el que el col·legiat Jorge Valdés va reflectir a l'acta arbitral, ja que segons ell l'expulsió es va efectuar amb motiu d'una agressió sense pilota, és a dir un cop d'Olmo cap a Villar, tot i que a les imatges es veu clarament com el defensa roig-i-negre fa la intenció però no l'arriba a tocar. De fer-se realitat la sanció, aquesta seria la primera targeta vermella directa que Olmo veu durant la temporada, però ja s'ha perdut dos partits per sanció després de l'acumulació de grogues.
Comentaris
Roiginegre
Menys mal perquè el teatre del jugador del Tenerife va ser descarat. La sanció vaig veure que podia anar de 4 a 12 partits, una salvatjada. Tito serà un recanvi de garanties com ha demostrat però ha de ser puntual, no ens podem permetre el luxe de perdre al Kaiser tantes jornades (tampoc no tenim a punt al Pablo sembla).
Pere
Li ficaran 3 partits, i que hem dius de Pichu i Miramon? Marcharán i no cobrarem un euro
Roiginegre
4 li han caigut al final, es consuma la vergonya. I sí, els dos marxaran si no hi ha sorpresa d'última hora, una llàstima però s'haurà de fer una bona feina per trobar-lis recanvis. Tema calers és lo que hi ha, suposo que el club ha fet la feina i ha intentat renovar-los abans de gener, però no sempre s'aconsegueix.
Joselu
Al kaiser le han caído 4 partidos , muy poco profesional por su parte al dejarse caer en la trampa, en ves de tirarse y hacer un poco de teatro, el tío se rebota.

envia el comentari