El Nàstic 2017-2018 ja està en marxa

Els cinc fitxatges han participat del primer entrenament de la temporada, mentre que Suzuki i Uche s'han absentat per motius personals

 

Lluís Carreras ha dirigit el seu primer entrenament com a tècnic del Nàstic. | Nàstic

Els jugadors del Nàstic han fet aquest dimecres la primera sessió d’entrenament de la temporada 2017-2018 a les ordres del nou tècnic, Lluís Carreras. Els grana han iniciat la pretemporada amb cinc cares noves: Abraham Minero, Maikel Mesa, Tete Morente, Carlos Blanco i Sandro Toscano, el fitxatge del qual s'ha anunciat aquesta mateixa tarda. La sessió també ha comptat amb la presència de tots els jugadors amb contracte vigent amb el conjunt tarragoní a excepció de Suzuki i Uche, que gaudeixen d’un permís especial del club per absentar-se uns dies i en el cas del nigerià podria marxar del Nàstic en els pròxims dies.


Per la seva part, Jean-Luc i Tete Morente s’han exercitat a banda, ja que estan en procés de readaptació per tal de recuperar-se de les respectives lesions. A més a més, la convocatòria d’aquesta primera sessió de treball l’han completat sis jugadors de la Pobla. Els futbolistes del filial que s’han sumat a la sessió han estat De Nova, Roger Figueras, Rayco, Brugui, Pol Valentín i el porter Alex Campos.

 
Comentaris

envia el comentari