El CF Reus presenta Pablo Íñiguez

El central de 23 anys ha signat per a tres temporades i en les dues primeres el Vila-real CF tindrà una opció de recompra, així com dret de tempteig en una hipotètica venda

 

Després de ser anunciat el seu fitxatge aquest dimarts , Pablo Íñiguez ha estat presentat aquest dimecres com a nou jugador del CF Reus. Íñiguez, de 23 anys i procedent del Rayo Vallecano però traspassat pel Vila-real CF, ha signat per a tres temporades però el seu club d'origen va demanar tenir una opció de recompra sobre ell en els primers dos anys i també un dret de tempteig en cas d'una hipotètica venda.


El director esportiu roig-i-negre, Sergi Parès, ha explicat que es tractava d'una primera opció a l'eix defensiu i ha revelat que la temporada passada el Reus ja es va interessar per ell, però el Rayo Vallecano, acabat de descendir de la Liga Santander, se'ls va avançar. «És un central que es caracteritza per la seva sortida de pilota, tot i que anteriorment també havia jugat de pivot defensiu», ha argumentat Parés, que ha afegit que en funció de si podem fitxar un pivot que pugui jugar de central o no ens plantejarem fitxar un altre central o bé donar l'oportunitat a un del filial».

 

Per la seva banda, Íñiguez ha explicat els motius de la seva arribada. «La temporada passada hi va haver contactes però llavors el Rayo va mostrar més interès. No he tingut una gran continuïtat i busco consolidar-me aquí», afirmant sobre la seva polivalència que «jugaré on l'entrenador em demani. M'agraden els equips que volen ser protagonistes amb la pilota i agressius sense ella», ha reblat.

 

Pablo Íñiguez, presentat amb el CF Reus | Jordi GraellComentaris

envia el comentari