Afectacions als accessos del Nou Estadi de cara al Nàstic-Elche CF

Continuen les obres de reforma al camp del Nàstic
El Nou Estadi, en plenes obres de remodelació. | Joan Alfons López

 

Les obres de remodelació del Nou Estadi continuen en marxa amb la intenció d'afectar mínimament al dia a dia del Nàstic de Tarragona. No sempre pot ser així i aquest divendres, de cara al partit entre els grana i l'Elche CF (20.00 hores), els accessos al camp patiran diverses afectacions, tal com ha anunciat aquest dimecres el mateix club tarragoní. Aquests són els canvis provisionals que patiran els accessos del Nou Estadi:


— L’accés 8, situat a Gol Nord, no estarà operatiu. Els abonats de Gol Nord hauran d’accedir per la porta 0, ubicada rere Preferent. Al finalitzar el partit, en canvi, la porta 8 s’obrirà per facilitar la sortida dels aficionats de Gol Nord.

 

Com en l’anterior partit, ja estan operatius els nous lavabos de Tribuna inferior, i es mantindran els lavabos provisionals instal·lats en partits anteriors, al replà situat entre la Tribuna inferior i la Tribuna superior. D’altra banda, per aquest partit, es mantindrà el desplegament de lavabos provisionals al Gol Nord, per millorar el servei en aquesta zona del Nou Estadi.
Comentaris

envia el comentari