El semàfor de 'delCamp.cat' del 17 d'abril de 2018

Josep Fèlix Ballesteros
Alcalde de Tarragona (PSC)

Cada cop falta menys perquè els alumnes de l'Escola Arrabassada de Tarragona abandonin els barracons i s'instal·lin en un nou edifici. Aquest dilluns, l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros i el director general de Centres Públics del Departament d'Enseyament, Antoni Massegú anunciaven, des d'una aula de l'escola, que les obres començaran d'aquí a menys d'un mes. El projecte comptarà amb un pressupost de més de quatre milions i mig d'euros que destinarà aquest departament de la Generalitat. Una bona notícia per desencallar aquest centre, que es troba en barracons.

 
Jaume Pujol
Arquebisbe de Tarragona

Constantí vivia aquest dilluns una jornada trista, després de l'esfondrament d'una part del sostre de la seva església, tancada des de fa dos anys per perill de despreniments i un problema d'esquerdes. L'Arquebisbat de Tarragona, propietari de l'edifici, ha assenyalat que es farà càrrec de les actuacions immediates que es duran a terme a l'església de Constantí, des de treure la runa fins a la restauració de la coberta caiguda. Malgrat que encara s'ha de valorar quin cost tindran les actuacions, que determinaran els tècnics, es preveu que sigui una intervenció cara. Ara bé, no es podria haver actuat abans per frenar el deteriorament del temple?

 
Josep Prat
Exdirector general d'Innova

El Tribunal de Comptes ha tombat el recurs que va presentar Josep Prat contra la sentència que l'obligava a pagar al voltant d'1,2 milions d'euros a l'Ajuntament de Reus en el marc del cas INNOVA. L'exdirector general de l'Institut Català de la Salut i d'INNOVA —l'entramat d'empreses municipals del consistori reusenc que ha desembocat en una macrocausa judicial— s'haurà de fer càrrec de les factures sense justificar que van percebre Carles Manté i Jorge Batesteza.
Comentaris

envia el comentari