El semàfor de 'delCamp.cat' del 16 de maig de 2018

Josep Andreu
President del Port de Tarragona

El Port de Tarragona va ser presentat com a cas d'èxit a la Mediterrània en la Conferència de la Unió per la Mediterrània (UfM) - Canal de Suez en el Transport Marítim i Logística que es va celebrar els passats 8 i 9 de maig a Ismalia, al Canal de Suez, a Egipte. Una vegada més, doncs, el port tarragoní ha estat un model d'èxit a escala internacional. Josep Andreu, el president d'aquesta insitució, va ser l'encarregat de presentar el cas del Port tarragoní i la seva ferma aposta per la intermodalitat conjuntament amb els ports de Marsella i Gènova.

 
Lídia Gualba
Estudiant de Cunit

Lidia Gualba, estudiant a l’Institut Ernest Lluch de Cunit, ha obtingut un premi a la dotzena edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat, en l’àmbit de la Química, organitzats per la Societat Catalana de Química. El treball de Gualba ha estat seleccionat, amb uns altres 25, entre els 133 projectes provinents de centres de tota Catalunya. El premi és una estada a l’Institut Català d’Investigació Química de Tarragona.

 
Francesc Roig
Exdirector de Càritas Diocesana de Tarragona

Francesc Roig tanca una etapa de diversos anys al capdavant de Càritas Diocesana de Tarragona. Jaume Pujol, l'arquebisbe de Tarragona, ha nomenat Salvador Grané Terradas com a nou director de la institució aquest dimarts, 15 de maig. D'aquesta manera, Grané substitueix el fins ara director, Francesc Roig Queralt que, això sí, continuarà sent el President de Càritas Catalunya, càrrec que ocupa des de novembre de 2016. Amb Roig al capdavant, Càritas ha estat un element de vital importància en temps de crisi.

Comentaris

envia el comentari