El semàfor de 'delCamp.cat' del 13 de març de 2018

Marc Arza
Regidor i president de Reus Transport (CiU)

La urbanització Sant Joan compta, des d'aquest dilluns, amb una parada d'autobús urbà. Feia molts anys que els veïns de la zona la reclamaven, i és que, per connectar-se amb Reus, només tenien a prop la parada de l'Escola La Vitxeta que, per tant, funciona només en horari escolar entre setembre i juny. Ara, amb aquest nou servei, s'incorporen a l'oferta de bus a demanda, és a dir, sense parada fixa, però amb disponibilitat per a què una línia propera s'hi desviï.

 

 
Albert Martín
Regidor de Joventut de la Riera de Gaià (CiU)

La Riera de Gaià celebra els deu anys d'una de les entitats que més dinamitza el seu jovent. D'una iniciativa altruista que no només ha dinamitzat la vida infantil i juvenil a desenes de rierencs i rierenques, sinó que ha obert la porta a una de vida, des de la proximitat i amb accent propi. Fa deu anys que la Riera de Gaià té al seu abast l'esplai 'Campi Qui Pugui', tal com explicàvem aquest dilluns en un reportatge a delCamp.cat. Una gran notícia per a la salut social de la joventut del poble.

 
Vicenç Pallarès
Director de l'Aeroport de Reus

El 2018 començava amb males notícies per a l'Aeroport de Reus, ja que el mes de gener va tancar amb un descens del 30,3% pel que fa als passatgers respecte al mateix mes de l'any anterior. Aquest dilluns, 12 de març, el Ministeri de Foment i Aena han fet públiques les dades dels aeroports catalans del mes de febrer i, de nou, l'aeroport de Reus ha patit una baixada de passatgers en el transcurs del segon mes del 2018. Aquest febrer s'han registrat un total de 6.776 passatgers, un 7,4% menys que el mateix període de l'any anterior.
Comentaris

envia el comentari