El semàfor de 'delCamp.cat' del 12 de març de 2018

Laura Rodríguez
Entrenadora del Grup Xou Gran del Reus Deportiu

El Grup Xou Gran del Reus Deportiu tornarà al Mundial de patinatge artístic. El conjunt roig-i-negre, que fa un any va quedar exclòs de les competicions internacionals, ha aconseguit tornar a la primera línia després de finalitzar en la tercera plaça en la competició de Grup Xou Grans del Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic que s'ha celebrat aquest dissabte a la localitat asturiana d'Avilés. Entrenats per Laura Rodríguez i coreografiats per Xavi López, els reusencs reben una grandíssima notícia.

 
Omar Perdomo
Jugador del Nàstic

Un gol d'Omar aquest dissabte va fer que el Nàstic tornés a guanyar lluny de casa, aquest cop al camp del Granada (0-1). Els andalusos, el segon millor equip jugant davant la seva afició i que acumulaven set victòries consecutives al Nuevo Los Cármenes, claudicaven contra l'equip grana, que va tornar a mostrar la seva millor versió defensiva, sent sòlids, executant a la perfecció el guió previst per Nano Rivas i sumant tres punts que donen oxigen de cara a la lluita per assolir la permanència. Diumenge visita el Nou Estadi el Córdoba. Toca tornar a guanyar a casa.

 
Daniel Pallejà
President de la Plataforma d'Afectats de la Cooperativa de Cambrils

Els afectats per la fallida de la Cooperativa de Cambrils veuen com el procés avança, però lentament. De desembre a febrer, deu investigats i dos testimonis van declarar als jutjats de Reus però es van detectar discrepàncies en les declaracions. Així, el jutjat va acordar la designació d'un pèrit judicial, un expert auditor o economista que ha d'assessorar el jutge en matèria econòmica. El nomenament de la persona concreta encara no s'ha fet efectiu però segons Sara Uceda, advocada de la Plataforma, es farà de manera imminent. Petit pas, però encara insuficient per a la plataforma.

 
Comentaris

envia el comentari