El semàfor de 'delCamp.cat' del 13 de febrer de 2018

Lluís Gavaldà
Cantant dels Pets

El cantant dels Pets feia públic el cap de setmana passat un nou èxit professional: Lluís Gavaldà, natural de Constantí, farà el salt a la televisió a partir del proper mes de setembre. El seu exitós programa radiofònic, 'El celobert', que es pot escoltar a Catalunya Ràdio, passarà a ser un format televisiu amb Gavaldà al capdavant, a TV3. Una cara tarragonina més a la petita pantalla.

 
Vicenç Pallarès
Director de l'Aeroport de Reus

L'Aeroport de Reus va tancar un any 2017 amb dades d'èxit, però ha començat el 2018 no del tot bé. Al gener hi han passat 6.612 passatgers: és plena temporada baixa, però el cert és que la xifra queda petita si la comparem amb el gener de l'any passat: representa un 30,3% menys d'usuaris que fa un any. Una petita mala notícia per a la infraestructura reusenca en un context de bonança per a l'aeroport.

 
Toni Cruz
Líder de Cs a Torredembarra

El partit que lidera a l'Ajuntament de Torredembarra, Ciutadans —la principal formació de l'oposició en aquest consistori—, presenta juntament amb el PP una moció al ple del proper dijous per demanar que un carrer de la vila es digui 'de la Unió'. Liberals i populars, però, han badat: ahir BaixGaiàDiari.cat explicava que, de fet, ja hi ha un carrer a la vila que duu aquest nom. Caldrà veure si la moció arriba al ple de dijous i, si és així, si la replantegen.

Comentaris

envia el comentari