El nou BCN World tindrà un hotel en forma de guitarra

L'espai comptarà amb un espai per a 600 habitacions repartides en un edifici de 100.000 metres quadrats
Hard Rock construirà al nou BCN World un hotel en forma de guitarra com també va projectar a Florida, als Estats Units. | Cedida.

 

L'empresa nord-americana Hard Rock ha anunciat aquest dilluns 10 de juliol una inversió total de 2.000 milions d'euros al Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou. La companyia també ha revelat el nom que vol per al complex de joc i oci: Hard Rock Entertainment World i diversos detalls sobre el projecte. Un dels aspectes més curiosos és la construcció d'un hotel en forma de la icònica guitarra de la cadena de cafeteries Hard Rock i que serà un dels dos hotels que s'aixecaran en aquest complex. La guitarra tindrà capacitat per a 600 habitacions, que es col·locaran en un espai de 100.000 metres quadrats. No és la primera vegada que la marca decideix construir un edifici d'aquestes característiques. L’any passat ja es va projectar un hotel similar a Florida, als Estats Units, que tindrà un total de 30 pisos i també serà en forma de guitarra, semblant al que es pot veure en la imatge de dalt. L’anunci d’aquesta construcció a Amèrica es va fer pública el passat febrer de 2016 i es va avançar que comptaria amb un total de 800 habitacions. Ara, el grup Hard Rock ha explicat que té la intenció de fer al mateix al complex del nou BCN World. 


A més de l'hotel en forma de guitarra i un altre amb 500 habitacions, Hard Rock planeja la construcció d'un casino, un espai de 10.000 metres amb més de 75 botigues, restauració, un espai per a concerts per a 15.000 persones, una àrea de piscina de 6.000 metres i un Hard Rock Cafe. Durant la construcció d'aquesta primera fase i un cop estigui acabada, s'estima que es crearan 11.500 llocs de treball directes i indirectes i un impacte econòmic de 1.300 milions d'euros a la zona.
Comentaris

envia el comentari