Verds, Vella, Joves i Minyons, cartell de la Diada de Sant Fèlix 2018

Aquestes seran les 4 colles del cartell d'enguany
El primer pilar de 8 amb folre i manilles de la temporada dels Castellers de Vilafranca.
Els Castellers de Vilafranca, actuant per Sant Fèlix. | ACN

 

Els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa seran les quatre colles que participaran aquest 2018 de la Diada de Sant Fèlix. D'aquesta manera, es repeteix el cartell que l'actuació ja va oferir en els anys 2015, 2016 i 2017: per quarta temporada consecutiva, les colles que actuaran el 30 d'agost a Vilafranca del Penedès seran les quatre que en més ocasions han estat incloses en el cartell.

 

En la prèvia de la decisió, els cinc administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès també havien mantingut contactes amb dues colles més per estudiar la seva possible incorporació a la diada: la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que ja hi ha participat en diverses ocasions, la darrera la temporada 2014, i els Capgrossos de Mataró, després de signar un 2017 brillant. Finalment, però, els administradors han anunciat a través de les xarxes socials que la seva opció és «la més típica»: Verds, Joves, Vella i Minyons.


La diada de 2017

Amb el mateix cartell, la diada de 2017 va presentar un balanç memorable. Així, el Sant Fèlix de la temporada passada va deixar veure el 3d10fm, la td8sf, el 3d9fa i el pd8fm dels Castellers de Vilafranca, que no van poder coronar el 4d9sf. La Colla Vella va completar el 4d9fp, el 4d9sf, el 5d9f i el pd8fm; mentre que la Joves va coronar el 2d8sf i el pd8fm i va completar el 2d9fm i el3d9f. L'actuació dels Minyons va ser una mica menys reeixida en no poder coronar, com els anys anteriors, el castell de deu. Els terrassencs van sumar el 2d9fm i els dos castells bàsics de nou.
Comentaris

envia el comentari