Els castells de 8 es deixen veure a la diada de Tardor dels Bandarres

Els Castellers d'Esplugues hi han completat la clàssica de 8 | Els de la Sagrada Família hi han portat el 4d8, el 2d7(c) i el 3d7ps | Els amfitrions han saldat la gamma alta de 7
El segon 3 de 8 dels Castellers d'Esplugues, amb el qual han completat la clàssica de 8.
El segon 3 de 8 dels Castellers d'Esplugues, amb el qual han completat la clàssica de 8. | Cargolins

 

Aquest diumenge 19 de novembre ha tingut lloc a Barcelona la diada de Tardor que organitzaven els Castellers del Poble Sec, i que ha gaudit de la participació dels Castellers d'Esplugues, els Castellers de la Sagrada Família i els Castellers de Santa Coloma. Els mateixos amfitrions han revalidat la millor actuació de la seva temporada, tot descarregant el tercer 5 de 7 de l'any i acompanyany-lo del 4 i el 3 de 7 amb l'agulla, i tancant l'actuació amb el pilar de 5.


Per la seva banda, els Castellers d'Esplugues s'han emportat el premi gros de la jornada, quan han completat la segona clàssica de 8 de l'any, després d'aquell llunyà 23 de juliol on també van portar a plaça el pilar de 5. Han començat amb el 4 de 8 que ja se saben de memòria perquè l'han fet cinc vegades a plaça, i han continuat amb el 2 de 7 i el segon 3 de 8 de la seva història. 

 

Els Castellers de la Sagrada Família han plantat d'entrada el tercer carro gros d'enguany, per treure's la son de les orelles. Tot seguit han caigut amb l'estrena del 2 de 7, després d'haver-lo carregat, fet que ha allargat una bona estona la diada. Però quan s'ha reprès, els de la Sagrada Família han tornat amb la seva carta estrella del 3 de 7 aixecat per sota, el desè de l'any, per completar la millor actuació de la temporada. Els Castellers de Santa Coloma han completat el 3d6, el 4d6 i un pd4 de clausura.
Comentaris

envia el comentari