Els Castellers de la Vila de Gràcia revaliden els 9 pisos

A la seva diada hi han completat el segon 4 de 9 folrat de la temporada
El 4d9f ha estat el castell més destacat de la Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia.
El 4d9f ha estat el castell més destacat de la Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia. | CVG

 

Aquest diumenge, a Barcelona, hi ha hagut la diada dels Castellers de la Vila de Gràcia, que estaven acompanyats a plaça dels Sagals d'Osona i els Castellers del Poble Sec. Els amfitrions hi han revalidat la categoria dels 9 pisos, tan cara aquesta temporada, i tornat a signar la millor diada de la seva temporada en la darrera jornada de castells abans de començar les vacances d'hivern. 


Els Castellers de la Vila de Gràcia han començat la diada amb un castell ben segur, el 2 de 8 amb folre, que ha estat el vuitè de la seva temporada. En segona ronda ha arribat el plat fort del dia: el 4 de 9 amb folre, que tan sols havien descarregat a la diada de la Mercè, a finals de setembre, ha estat completat pels graciencs, tot revalidant la categoria de 9. Una categoria que, per cert, ha estat més difícil d'asolir pels Castellers de la Vila de Gràcia que en altres anys: és el primer any des del 2012 que tanquen una temporada sense el 3d9f. Per tancar la diada, els graciencs s'han apuntat un valor a l'alça, el 7 de 8, que ha estat el setè de l'any i demostra el múscul casteller de la colla. Els de la Vila de Gràcia tanquen així la seva temporada i ja es preparen per descansar a les vacances prèvies a la temporada 2018: any de Concurs. 

 

Els Sagals d'Osona han completat a Barcelona el 3 de 8 en primera ronda, l'onzè de l'any i demostrant que ja el tenen sota ple domini. La seva diada ha seguit amb el 2 de 7, tot i haver-lo fet amb un pis més, i amb el 5 de 7, que ja se saben de memòria. També han estat a plaça els Castellers del Poble Sec, els Bandarres, que hi han portat la gamma de 7: han completat el 3d7, el 4d7a i el 4d7. 
Comentaris

envia el comentari