Els Brivalls de Cornudella s’apunten el primer 3de7 de la temporada

La colla del Priorat va celebrar la diada de la canalla al costat de Sant Pere i Sant Pau i Xiqüelos i Xiqüeles del Delta
Primer 3de7 de la temporada dels Brivalls de Cornudella
Primer 3de7 de la temporada dels Brivalls de Cornudella | Brivalls de Cornudella

Cornudella de Montsant va viure diumenge al matí la diada de la canalla organitzada per la colla local, els Brivalls. La cita, que es va fer a la plaça de la Vila, va comptar amb els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta com a colles convidades.


Primer castell de set pisos dels Brivalls

Els Brivalls de Cornudella es van anotar la millor actuació del que porten de temporada. Els de la camisa blau marí van estrenar el primer 3de7 de l’any. També van descarregar el 4de6 i el 3de6 amb l’agulla. A la ronda de pilars, van enlairar el pilar de 5.

 

Quart pilar de 6 de Sant Pere i Sant Pau

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han tingut doble cita aquest cap de setmana. Dissabte van ser a la Granada i diumenge a Cornudella. Els de la camisa verda van plantejar una diada de construccions de set pisos en aquesta localitat de la comarca del Priorat. Van descarregar el 3de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7 amb l’agulla. A la ronda de pilars, es van anotar el pilar de 6, el sisè de l’any.


Castells de sis dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta

Els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta van deixar castells de sis pisos a Cornudella. Els ebrencs van completar el 3de6, dos intents desmuntats de 3de6 amb l’agulla i el 4de6. A la ronda de pilars, van fer un intent desmuntat de pilar de 4.Comentaris

envia el comentari