Banyeres veu un únic castell de vuit per part dels Nens del Vendrell

Els Moixiganguers d’Igualada i els Minyons de l’Arboç no han passat dels castells de set
3de8 dels Nens del Vendrell a Banyeres del Penedès
3de8 dels Nens del Vendrell a Banyeres del Penedès | Nens del Vendrell

La diada de la Festa Major de Banyeres del Penedès ha vist aquest diumenge al migdia uns Nens del Vendrell que ja pensen en la diada de Santa Anna prevista pel pròxim 26 de juliol. L’agrupació de la capital del Baix Penedès s’ha pres de manera plàcida l’actuació banyerenca amb el 3de8 com a millor estructura.


El castell de vuit pisos dels Nens ha arribat a la primera ronda i l’han descarregat amb molta solvència. A la segona ronda, han alçat una torre de 7, també molt ben executada. Han tancat les tres rondes castells amb el 4de7. A la ronda de pilars, han bastit dos pilars de 5 simultanis, que són prova dels de sis que estan treballant per portar a plaça de cara a les acaballes de la temporada.

 

Abans de Santa Anna, els vendrellencs tenen diumenge que ve la diada de la festa major de Calafell poble. La colla que dirigeix Jordi Cunillera i Guillem Vinyes es podria plantejar la primera torre de 8 folrada de la temporada.


Castells de la gamma alta de set dels Moixiganguers

Els Moixiganguers d’Igualada també s’han presentat tranquils a Banyeres del Penedès. La colla de la capital de l’Anoia, que el pròxim diumenge tancarà la primera part de la temporada a Carme, ha plantejat una diada amb tres castells de set pisos. Han descarregat la torre de 7, el 4de7 i el 4de7 amb l’agulla.

 

L’Arboç pateix molt amb el 4de7

Els Minyons de l’Arboç han hagut de suar la camisa per descarregar el primer 4de7 de l’any. L’han deixat en intent desmuntat en dues ocasions, però a la tercera finalment se l’han anotat. Els de la camisa vermella també han completat el 4de6 amb l’agulla.Comentaris

envia el comentari