Els Xicots de Vilafranca preparen el seu 'Octubre vermell', que podria veure el 4d8a

Els Xicots de Vilafranca han preparat una campanya especial per aquest mes, l'anomenat 'Octubre vermell', on preveuen reeditar els seus majors èxits i no descarten estrenar-ne de nous
El 4 de 9 amb folre tornarà a ser un objectiu abans de final de temporada.
El 4 de 9 amb folre tornarà a ser un objectiu abans de final de temporada. | Xicots de VIlafranca

 

Els vermells de Vilafranca han explicat recentment, en una roda de premsa, que estan preparant una intensa campanya per aquest mes d'octubre. Amb un calendari complet de quatre sortides, els Xicots de Vilafranca esperen plantar-se a finals de mes amb les condicions necessàries oper portar-hi la millor actuació de la seva història. L'Octubre vermell, que és així com han anomenat la campanya de sensibilització, començarà tot just aquest cap de setmana, a Tarragona, amb la diada de final de temporada dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau. 


La Colla ja fa temps que prepara un castell inèdit als seus registres, com és el 4 de 8 amb l'agulla. Pel que fa a les possibilitats d'aquest castell de cara a aquesta temporada, Gabi Cot, el seu cap de clla, assegura que es troben supeditades a l'afluència de gent dels assajos i les diades. Cal veure'n l'evolució a aquests darrers assajos per saber si podria entrar en el cartell de Tarragona o caldria esperar una mica més. 

 

roda de premsa dels Xicots de Vilafranca, amb Gabi Cot al centre.
roda de premsa dels Xicots de Vilafranca, amb Gabi Cot al centre. | Xicots de Vilafranca

 

L'Octubre vermell segueix el seu transcurs al llarg del mes, amb les diades del 12, el 15 i el 21 que seran a Bellprat, Alcover i Oristà, respectivament. D'aquestes, té una connotació especial la del 12 d'octubre a Bellprat, la diada de dones castelleres dedicades a Natividad Yarza, on volen fer-hi la millor actuació de dones. 


D'aquesta manera es plantaran a finals de mes, el dia 28 d'octubre, on tenen una de les cites més importants de la seva temporada. Els Xicots seran a la diada del Roser, a Vilafranca mateix, acompanyats dels Castellers de Terrassa i els Xics de Granollers. Volen arribar-hi en condicions de fer-hi la seva millor diada, i això inclouria el 4 de 9 amb folre, que enguany han descarregat les duesvegades que l'han intentat, i un més que possible intent de 4 de 8 amb l'agulla, independentment de si l'haguessin assolit abans. Comentaris

envia el comentari