Sorea aportarà 40.000 euros a la CCCC per pagar part de les assegurances

L'acord també obre la porta a què l'empresa s'encarregui de subministrar aigua als castellers en algunes de les grans diades
Francesc Xavier Mayné, director general de Sorea, signant l'acord amb el president de la CCCC, Jordi Grau. | Cedida

 

L'empresa de gestió d'aigües Sorea ha esdevingut patrocinadora oficial dels castells mitjançant el conveni signat aquest migdia a la Tarraco Arena Plaça per part del director general, Francesc Xavier Mayné Llobet, i del president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Jordi Grau Valls. El patrocini significa la implicació de Sorea amb la cultura catalana, ja que amb aquest acord aportarà 40.000 euros —més l’IVA corresponent— per sufragar part de les despeses de les assegurances de l’activitat castellera.

 

 


Amb la signatura d’aquest conveni, Sorea també es compromet a desenvolupar l’organització d’activitats relacionades amb el món casteller i a participar a les Jornades de Bones Pràctiques Castelleres i a les Jornades de Prevenció de Lesions Castelleres que organitza la CCCC. Aquest acord també obre la porta perquè Sorea distribueixi aigua als castellers i castelleres en algunes de les actuacions més significatives. El director general de Sorea, Francesc Xavier Mayné, s’ha mostrat molt satisfet per la signatura d’aquest acord de col·laboració «amb una tradició tan arrelada a casa nostra i els valors de la qual compartim». «Prestem servei a 60 municipis de les comarques tarragonines i busquem involucrar-nos en les activitats culturals, i els castells en són un bon exemple», ha reblat.

 

Per la seva banda, el president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Jordi Grau, ha destacat la importància de l’acord per l’increment de cost que suposen les assegurances. «Sorea dóna suport a la cultura popular als municipis on hi gestiona l’aigua, tant a entitats culturals concretes o mitjançant els ajuntaments, i amb l’acord de patrocini amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que agrupa les prop de 100 agrupacions castelleres del país, vol reafirmar aquesta tasca de patrocinador a nivell de país», afirmen des de l'empresa.
Comentaris

envia el comentari