Sergi Feijoo seguirà un any més com a cap de colla dels Xiquets de Tarragona

Va obtenir el suport del 85% de l'assemblea
Sergi Feijoo, cap de colla dels Xiquets de Tarragona.
Sergi Feijoo, cap de colla dels Xiquets de Tarragona. | Gerard Recasens

 

Sergi Feijoo continuarà una temporada més al capdavant dels Xiquets de Tarragona. Després d'haver acomplert la seva primera temporada com a cap de colla dels matalassers, Feijoo i el seu equip van comptar aquest divendres, 1 de desembre, amb el suport majoritari de l'assemblea per continuar desenvolupant el seu projecte

 

L'Assemblea va aprovar per unanimitat l'informe de gestió de la junta tècnica d'aquest 2017, mentre que, després de presentar el seu projecte per al 2018 i els canvis a l'equip, la seva continuïtat també va ser ratificada amb claredat, amb 148 vots a favor —el 85%— i només 20 en contra, a més de 5 vots en blanc i 2 nuls.

 

 


Com a novetats en el nou organigrama tècnic, Oriol Sánchez s'incorpora com a nou cap de pinyes en substitució d'Álvaro Palomar, mentre que Marta Sancho és la nova cap de canalla, càrrec que fins ara ocupava Oriol Falguera. Tant Palomar com Falguera van rebre forts aplaudiments com a reconeixement a la seva tasca de tot l'any.

 

Encara pel que fa a canalla, es crea la figura del coordinador d'àrea, que exercirà Ramon Puig. També són novetats a la junta Jesús Monllaó, nou responsable de l'àrea física, i Maite Fabà, que s'integra a l'àrea psicològica.

 

Sergi Feijoo continuarà com a cap de colla, amb Georgina Amposta com a segona cap de colla i Luis Úbeda com a cap de troncs, en un equip en el qual Albert Guillemat serà cap de nuclis. Finalment, Roger Budesca serà responsable de l'escola de castells.
Comentaris

envia el comentari