El Poble Sec podria veure castells de 8 a la diada de Tardor dels Bandarres

Hi ha dues colles que ja han fet l'aleta aquesta temporada als castells de 8, i podrien revalidar-la a la diada dels Bandarres
Els Castellers del Poble Sec celebren la diada de Tardor.
Els Castellers del Poble Sec celebren la diada de Tardor. | Castellers del Poble Sec

 

Els Castellers del Poble Sec celebraran aquest diumenge la seva pròpia diada de Tardor, amb l'acompanyament dels Castellers d'Esplugues, els Castellers de la Sagrada Família i els Castellers de Santa Coloma. En ella podrien portar-hi, com a les últimes diades, els castells de la gamma alta de 7, com el 5d7, el 4d7a o el 3d7a, que han demostrat tenir sota domini en diverses ocasions. Els Bandarres volen tancar amb la diada de Tardor la seva temporada castellera 2017. 


Al seu costat hi haurà els Castellers d'Esplugues, en la que ja és la millor temporada de la seva història, perquè ja han completat els castells bàsics de 8 a més places que mai. El doblet de 8 amb la gamma alta de 7, podria ser, per tant, l'objectiu dels d'Esplugues a la seva darrera diada de la temporada. Els Castellers de a Sagrada Família també podrien tenir en ment el 4 de 8, tot i que no el fan des del mes d'abril. L'actuació aniria acompanyada dels castells de 7 com el 5d7, el 7d7 o el 3d7ps, un castell que ja han descarregat fins a nou vegades aquesta temporada. I per acabar, els Castellers de Santa Coloma poden portar a Barcelona la gamma de 6. 
Comentaris

envia el comentari