El Pla de la Seu se salda amb castells de 8 pisos de tres colors

Les tres colles hi porten castells de 8 bàsics | Els Xicots han intentat sense èxit el 4 de 8 amb l'agulla
4 de 8 dels Xiquets de Tarragona davant de la catedral.
4 de 8 dels Xiquets de Tarragona davant de la catedral. | Xiquets de Tarragona

 

Aquest diumenge al migdia s'ha celebrat la diada de final de temporada dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, al Pla de la Seu de Tarragona i amb la presència dels Xicots de Vilafranca i els Xiquets de Tarragona. Totes tres colles hi han pogut portar, com a mínim, un castell de la gamma dàsica de 8, mentre que cal mencionar que els Xicots hi han fet el seu primer intent de 4 de 8 amb l'agulla, sense èxit. 


Els Xiquets de Tarragona han començat la seva actuació amb un 4 de 7 amb l'agulla de tràmit, tot just per donar pas al 4 de 8 de lasegona ronda, un pèl tancat dels pisos superiors i sent el dotzè de l'any. Han tancat les rondes amb un altre 3 de 8, completant els dos castells de 8 bàsics per primer cop en moltes diades, i han signat amb un vano de 5 per acabar la diada. 

 

Els Xicots de Vilafranca han iniciat ben forts la diada, amb un 4 de 8 que s'ha convertit en el vintè de la seva temporada, un important bagatge. A la segona ronda havia d'arribar el plat fort de la jornada, l'entrena del 4 de 8 amb l'agulla que feia tan sols uns dies que havien anunciat. Però es tracta d'un castell molt difícil, i els vilafranquins ho han pogut comprovar. Després de la caiguda han volgut asserenar els ànims i escollir el 2 de 7 i el 4 de 8, però de ben segur que el gran castell tornarà a sortir ben aviat a plaça. 


I els amfitrions, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que han tingut en el 3 de 8 de la segona ronda el millor castell de la seva jornada. Tal com havien anunciat, tenien prevista una actuació tranquil·la, que ha començat amb el 2 de 7 pràcticament de tràmit, ja que l'estan preparant amb un pis més. El 3 de 8 ha estat el desè de l'any, i han tancat els castells amb un nou 4 de 7 amb l'agulla, dels quals en porten quinze. Han tancat amb un npu pilar de 6. Comentaris

envia el comentari