Pere Camprovin: «Volem acabar la temporada amb tres castells de 9 i el pilar més gran possible»

Els Castellers de Sants buscaran repetir l’actuació de Tots Sants amb el 2d9fm com a màxim objectiu i ganes de tornar a descarregar el 4d9f i el pd7f
El folre dels Castellers de Sants.
El folre dels Castellers de Sants. | Gemma C

 

Els Borinots acaben aquest diumenge una temporada que s’iniciava amb força canvis a diferents nivells dels castells però que, tot i això, han pogut donar continuïtat als castells de nou i revalidar la categoria de gamma extra amb el 2d9fm. Un dels castells on sí que han trobat més dificultats és amb el 5d8. Aquest passat cap de setmana, però, el van tornar a repetir, fet pel qual el seu cap de colla, Pere Camprovin, destaca que «era important fer-lo per demostrar que és un castell que sabem fer i que l’any que ve podem treballar de cara al 5d9f». 


Per aquesta última actuació de l’any els santsencs tornaran a tenir un programa de màxims. El més destacat serà el 2d9fm, un castell que els últims dos anys els ha quedat pendent a Terrassa. Camprovin, alhora, apunta que «volem acabar amb bon gust de boca una gran temporada amb tres castells de nou i el pilar més gran possible» on l’espadat, com a màxim, serà el pd7f, que va quedar en carregat per Tots Sants. A Granollers van tornar a descarregar el pilar de 6 i el cap de colla comenta que en l’últim assaig acabaran de fer les proves que validin si el pd7f pot tornar a sortir a plaça.

 

Un altre castell en el qual els Borinots han estat especialment atents en les últimes setmanes és en el 4d9f després que a Vilafranca cedís abans de carregar-se. Camprovin apunta que el quatre folrat «sempre ens costa el doble després de fer el 2d9fm», fet pel qual cal mantenir la concentració al llarg de l’actuació. D’aquesta forma també explica que «els assajos els hem focalitzat molt en aquest 4d9f per encarar-lo en tercera ronda». D’aquesta forma valora positivament la temporada en la qual «teníem bastantes baixes i, a més, durant l’any ens hem trobat amb bastantes pedres a les sabates que hem hagut d’anar arreglant». Alhora li dona una especial importància a haver pogut renovar el pilar i que sigui un espadat de futur.
Comentaris

envia el comentari