Els Nens de Vendrell no seran a Amposta, es quedaran per defensar el seu local

Els Nens del Vendrell decideixen no assistir a la diada del IV aniversari dels Xiqü[email protected] de dissabte a la tarda a Amposta per quedar-se al seu local
Els Nens, en una imatge d'arxiu.
Els Nens, en una imatge d'arxiu. | Nens del Vendrell.

 

En un comunicat penjat a les xarxes socials, els Nens del Vendrell han comunicat que no prendran part a la diada del IV aniversari dels seus fillols, els Xiqü[email protected] del Delta, que ha de tenir lloc aquesta tarda a les 18h, a Amposta. La diada, per tant, quedarà amb la Joves de Valls, els Nyerros de la Plana i els amfitrions. Els Nens aprofiten per recordar que es quedaran al seu local socil i d'assaig, que serà un col·legi electoral aquest diumenge, on tenen preparat tot un seguit d'activitats al llarg d'aquest dissabte. 


Des d'un vermut amb música reggae fins a una diada castellera en solitari, al davant mateix del local, per evitar que es quedi buit en cap moment, per acabar el dia amb un sopar a preus populars, jocs de taula i una marató de pel·lícules a la nit, per donar pas, diumenge 1 d'octubre, a les votacions del referèndum. Se sumen, amb aquestes iniciatives, a nombroses colles que s'han mobilitzat en defensa del propi local o dels col·legis electorals dels seus municipis, amb activitats de caire festiu i d'entreteniment. 

 

Comunicat dels Nens del Vendrell.
Comunicat dels Nens del Vendrell. | Nens del Vendrell

 
Comentaris

envia el comentari